Ženske srajce

Ženska srajca z dolgimi rokavi Elevate Vaillant

Vaillant long sleeve women's oxford shirt - White / L
Ženska srajca z dolgimi rokavi Elevate Vaillant. Nastavljive manšete z gumbom, vgravirani biserni gumbi, ožji pas za popolno prileganje, ojačevalni trak na zatilju. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: 100% bombaž. 40x32/2, 110x50. 142 g/m².
XS - 2XL

Ženska majica z dolgimi rokavi Elevate Bigelow

Bigelow long sleeve women's pique shirt - White / XS
Ženska majica z dolgimi rokavi Elevate Bigelow. Ovratnik iz istega materiala, stretch material, ojačevalni trak na zatilju, nastavljive manšete, ožji pas za popolno prileganje in etiketa z našitkom. Material: 95% bombaž, 5% elastan. 200 g/m².
XS - 2XL

Ženska srajca s kratkimi rokavi Elevate Manitoba

Manitoba short sleeve women's oxford shirt - White / L
Na razprodaji
Ženska srajca s kratkimi rokavi Elevate Manitoba. Oblikovani šivi, ozek pas za popolno prileganje, ojačevalni trak na zatilju, vgravirani biserni gumbi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: 100% bombaž. 40x32/2, 110x50. 142 g/m².
XS - 2XL

Ženska srajca z dolgimi rokavi Elevate Hamell

Hamell long sleeve women's stretch shirt - White / L
Ženska srajca z dolgimi rokavi Elevate Hamell. Izrez s skritimi vgraviranimi gumbi, stretch material, ojačevalni trak na zatilju, nastavljive manšete. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: poplin, 96% bombaž, 4% elastan. 50x50+40D, 170x72. 118 g/m².
XS - 2XL

Ženska srajca z dolgimi rokavi Elevate Hamilton

Hamilton long sleeve women's shirt - White / M
Na razprodaji
Ženska srajca z dolgimi rokavi Elevate Hamilton. Nastavljive manšete z gumbom, vgravirani biserni gumbi, ojačevalni trak na zatilju, ožji pas za popolno prileganje. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: 100% bombažni poplin. 45x40, 142x92. 135 g/m².
XS - 2XL

Ženska srajca iz poplina THC PARIS WOMEN

THC PARIS WOMEN WH. Women's poplin shirt - White / S
Ženska bluza z dolgimi rokavi iz 68 % bombaža, 28 % poliamida in 4 % elastana (115 g/m²). Dolgi rokavi z 1 pregibom in nastavljivim robom rokava z 1 gumbom. Optimalno prileganje z 2 všitkoma na hrbtni strani in robom s 7 gumbi v enaki barvi. Velikosti: S, M, L, XL, XXL Predstavljene dodatne informacije so okvirne in se lahko razlikujejo
S - 2XL

Ženska oxford srajca THC TOKYO WOMEN WH

THC TOKYO WOMEN WH. Women's oxford shirt - White / XL
Ženska oxford srajca z dolgimi rokavi iz 70 % bombaža in 30 % poliestra (130 g/m²). Z nastavljivim robom rokava z 2 gumboma in rokavi z 1 pregibom. Telirana bluza z 2 všitkoma spredaj in zadaj ter robom s 7 gumbi biserne barve. Velikosti: S, M, L, XL, XXL Predstavljene dodatne informacije so okvirne in se lahko razlikujejo
S - 2XL

Ženska oxford srajca THC LONDON WOMEN WH

THC LONDON WOMEN WH. Women's oxford shirt - White / L
Ženska oxford srajca s kratkimi rokavi iz 70 % bombaža in 30 % poliestra (130 g/m²). Telirana bluza z 2 všitkoma zadaj in spredaj ter dvojnim šivom na robu rokavov. S 7 gumbi biserne barve. Velikosti: S, M, L, XL, XXL Predstavljene dodatne informacije so okvirne in se lahko razlikujejo
S - 2XL

Ženska srajca iz poplina THC BATALHA WOMEN

THC BATALHA WOMEN WH. Women's poplin shirt - White / XL
Ženska srajca iz poplina z dolgimi rokavi in pregibom iz 35 % bombaža in 65 % poliestra (115 g/m²). Ima nevidni gumb za čvrstost ovratnika, 7 barvno usklajenih gumbov in nastavljiva robova na rokavih z gumbom. Srajca z dvema všitkoma na hrbtu. Velikosti: S, M, L, XL, XXL Predstavljene dodatne informacije so okvirne in se lahko razlikujejo
S - 2XL
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje