Ženske srajce

Ženska srajca z dolgimi rokavi Elevate Vaillant

Vaillant long sleeve ladies shirt - White / XS
Ženska srajca z dolgimi rokavi Elevate Vaillant. Nastavljive manšete z gumbom, vgravirani biserni gumbi, ožji pas za popolno prileganje, ojačevalni trak na zatilju. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: 100% bombaž. 40x32/2, 110x50. 142 g/m².
XS - 2XL

Ženska srajca s kratkimi rokavi Elevate Manitoba

Manitoba short sleeve ladies shirt - White / XXL
Na razprodaji
Ženska srajca s kratkimi rokavi Elevate Manitoba. Oblikovani šivi, ozek pas za popolno prileganje, ojačevalni trak na zatilju, vgravirani biserni gumbi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: 100% bombaž. 40x32/2, 110x50. 142 g/m².
XS - 2XL

Ženska srajca z dolgimi rokavi Elevate Hamell

Hamell long sleeve ladies shirt - White / XXL
Ženska srajca z dolgimi rokavi Elevate Hamell. Izrez s skritimi vgraviranimi gumbi, stretch material, ojačevalni trak na zatilju, nastavljive manšete. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: poplin, 96% bombaž, 4% elastan. 50x50+40D, 170x72. 118 g/m².
XS - 2XL

Ženska srajca Lucky

Lucky ladies shirt - Denim / XS
Ženska srajca Lucky. Z nastavljivimi manšetami z gumbom za prilagajanje, ožjim pasom za popolno prilaganje, enojnimi in dvojnimi šivi, vgraviranimi bisernimi gumbi, ojačevalnim trakom na zatilju v kontrastni barvi in etiketo z našitkom. Material: Poplin, tkan iz 60% bombaža in 40% poliestra. 125 g/m².
XS - XL

Ženska srajca z dolgimi rokavi Elevate Hamilton

Hamilton long sleeve ladies shirt - White / XXL
Na razprodaji
Ženska srajca z dolgimi rokavi Elevate Hamilton. Nastavljive manšete z gumbom, vgravirani biserni gumbi, ojačevalni trak na zatilju, ožji pas za popolno prileganje. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: 100% bombažni poplin. 45x40, 142x92. 135 g/m².
XS - 2XL

Ženska majica z dolgimi rokavi Net

Net long sleeve ladies shirt - Grey / XS
Ženska majica z dolgimi rokavi Net. Z nastavljivima rokavoma. Z notranjim všitkom kontrastne barve. Krojen pas za odlično prileganje telesu. Detajli v kontrastni barvi. Z vgraviranimi bisernimi gumbi. S tkanim všitkom. Izdelana iz 55 % bombaža in 45 % poliestra, odpornim proti gubanju. 110 g/m².
XS - 2XL
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje