Moške polo majice

Moška polo majica s kratkimi rokavi Advantage

Moška polo majica s kratkimi rokavi Advantage - White / M
Moška polo majica s kratkimi rokavi Advantage. S pletenim ovratnikom. Z dvema gumboma. Z dvojno obarvanim ovratnikom. Z barvno ujemajočimi graviranimi gumbi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Iz 100% bombaža. 160 g/m².
S - 3XL

Polo majica s kratkimi rokavi Hacker

Polo majica s kratkimi rokavi Hacker - White / Grey / 2XL
Polo majica s kratkimi rokavi Hacker. S pletenim ovratnikom. Z reliefnimi všitki. S tremi gumbi. Notranjost ovratnika iz poplina. Barvno ujemajoči vgravirani gumbi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Iz 100% bombaža. 220 g/m².
S - 3XL

Polo majica s kratkimi rokavi Backhand

Polo majica s kratkimi rokavi Backhand - White / XL
Na razprodaji
Polo majica s kratkimi rokavi Backhand. S pletenim ovratnikom. Z reliefnimi všitki. Z enim gumbom. Detajl v obliki črte. Notranjost ovratnika v kontrastni barvi. Z barvno ujemajočimi graviranimi gumbi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Majica različnih prepletenih šivov iz 100 % bombaža. 250 g/m².
S - 3XL

Moška polo majica s kratkimi rokavi in gumbi Elevate Atkinson

Moška polo majica s kratkimi rokavi in gumbi Elevate Atkinson - White / 3XL
Na razprodaji
Moška polo majica s kratkimi rokavi in gumbi Elevate Atkinson. Ovratnik iz istega materiala, stretch material, trije barvno ujemajoči gumbi, stranski razporki. Ojačevalni trak na zatilju v kontrastni barvi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: 95% bombaž, 5% elastan. 200 g/m².
XS - 3XL

Moška polo majica s kratkimi rokavi Elevate Crandall

Moška polo majica s kratkimi rokavi Elevate Crandall - White / 3XL
Na razprodaji
Moška polo majica s kratkimi rokavi Elevate Crandall. Pralno na 60 °C. ISO 15797: Izpolnjuje standard industrijskega pranja. UV zaščita: UPF 40+. Trije barvno ujemajoči gumbi, stranski razporki, ovratnik, rebrast konec rokavov. Ojačevalni trak na zatilju v kontrastni barvi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: 65% poliester, 35% bombaž. 200 g/m².
XS - 3XL

Moška polo majica s kratkimi rokavi Forehand

Moška polo majica s kratkimi rokavi Forehand - White / 3XL
Na razprodaji
Bestseller
Moška polo majica s kratkimi rokavi Slazenger Forehand. Ovratnik, elastične rebraste manšete, ojačevalni trak na zatilju z napisom Herringbone, barvno ujemajoča gumba, etiketa na stranskem šivu. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Izdelana iz 100 % česanega bombaža. 200- 220 g/m².
S - 3XL

Moška polo majica z dolgimi rokavi Point

Moška polo majica z dolgimi rokavi Point - White / S
Na razprodaji
Moška polo majica z dolgimi rokavi Point. S pletenim ovratnikom. Z dvema gumboma. Z dvojno obarvanim ovratnikom. Z barvno ujemajočimi graviranimi gumbi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Izdelana iz 100 % česanega bombaža. 180 g/m².
S - 3XL

Moška polo majica s kratkimi rokavi Elevate Calgary

Moška polo majica s kratkimi rokavi Elevate Calgary - White / Navy / XS
Bestseller
Moška polo majica s kratkimi rokavi Elevate Calgary. Ovratnik, rebraste manšete, dva barvno ujemajoča gumba, detajli s šivi, stranski razporki, ojačevalni trak na zatilju. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: 100% bombaž. 200 g/m².
XS - 3XL

Moška polo majica z dolgimi rokavi Elevate Oakville

Moška polo majica z dolgimi rokavi Elevate Oakville - White / M
Moška polo majica z dolgimi rokavi Elevate Oakville. Ovratnik, detajli s šivi, dva barvno ujemajoča gumba, detajli na robovih v kontrastni barvi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Iz 100% bombaža. 200 g/m².
XS - 3XL

Moška polo majica s kratkimi rokavi Elevate Fairfield

Moška polo majica s kratkimi rokavi Elevate Fairfield - White / Navy / Red / 3XL
Moška polo majica s kratkimi rokavi Elevate Fairfield. Ovratnik, rebrast konec rokavov, barvni detajli na ovratniku in rokavih, dva barvno ujemajoča gumba. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Iz 100% bombaža. 180 g/m².
XS - 3XL

Moška polo majica s kratkimi rokavi Deuce

Moška polo majica s kratkimi rokavi Deuce - White / 3XL
Na razprodaji
Moška polo majica s kratkimi rokavi in upognjenim ovratnikom Deuce. S pletenim ovratnikom. Z rebrastim rokavom. Notranjost rokavov in ovratnika v kontrastni barvi. Z dvema gumboma. Dvojno obarvani ovratnik. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Izdelana iz 100 % česanega bombaža. 180 g/m².
S - 3XL
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje