Brisače in kopalne brisače

Hladilna brisača v posodi za shranjevanje Remy

Remy cooling towel in PET container - White
Novost
Hladilna brisača v posodi za shranjevanje Remy. Pralna brisača s hitro vpojnostjo in hitrim sušenjem za hlajenje med vadbo in ostalimi dejavnostmi na prostem. Shranjena v posodi iz PET plastike z ročajem in vgrajenim karabinom za lažje prenašanje. Na voljo v 5 svežih barvah. Velik prostor za dodelavo na posodi, dodelava je možna tudi na sami brisači. Velikost: 30 x 80 cm. Material: PET plastika.

Hladilna brisača v mrežasti vrečki Peter

Peter cooling towel in mesh pouch - White
Novost
Hladilna brisača v mrežasti vrečki Peter. Pralna brisača s hitro vpojnostjo in hitrim sušenjem za hlajenje med vadbo in ostalimi dejavnostmi na prostem. Pakirana v majhni mrežasti vrečki za enostavno prenašanje. Na voljo v 5 svežih barvah. Velik prostor za dodelavo na posodi, dodelava je možna tudi na sami brisači. Velikost: 30 x 80 cm. Material: poliester.

Hladilna brisača

Cooling towel - White
Hladilna brisača iz mikrofibre, 100% brez kemikalij. Z 98% funkcijo blokiranja sončne svetlobe do zaščite pred UV 50+. Brisačo lahko enostavno uporabite z dodajanjem hladne vode v stekleničko in tako ustvarite hladno brisačo za hitro osvežitev. Steklenica je narejena iz PP s pokrovom iz ABS in karabinom za prenos na aktivnosti na prostem.

Steklenica, zvočnik BT in brisača Cool

Bottle Wireless speaker/towe Cool - White
Steklenica z brezžičnim zvočnikom, 500 ml. Priložena brisača iz 55% poliestrskih vlaken (30x80cm). Priložena polnilna litij-ionska baterija 300mAh. Priložen kabel micro USB. Izhod: Z izhodnim tokom 3 W.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje