Krpice_za_ocala.jpg


KRPICE ZA ČIŠČENJE OČAL

Krpice za čiščenje očal so lahko odlična rešitev za poslovna darila ali kot promocijski izdelki, saj zaradi posebnega materiala omogočajo full color potisk po celotni površini. Sestava materiala zagotavlja, da krpice odlično očistijo vse steklene in plastične površine in so tako primerne za čiščenje očal, ekranov, leč, telefonov ali tablic.

Promocijske krpice za čiščenje očal so narejene iz mehkega materiala svilnate teksture (mikrovlakna), ki učinkovito absorbira maščobo in ujame prah. Za stranke, ki bi želele še boljše delovanje krpic pa lahko ponudimo mešanico poliestra in poliamida in tako zagotovimo, da bo kvaliteta krpic kot jih uporabljajo optiki.

Na voljo imamo več različnih dimenzij krpic tako, da se lahko velikost izbere skladno z vašimi željami in tako zagotovimo, da bo vaša grafika/sporočilom doseglo najboljši učinek.  

Poskrbite za »jasen« pogled na vašo promocijo!

 

PREDNOST KRPIC ZA ČIŠČENJE

  • hiter rok dobave

  • možnost full color tiska po celotni površini

  • vsestranska uporaba

  • odlična cena in kvaliteta

MOŽNOSTI, KI JIH PONUJAJO KRPICE

Promocijske krpice za čiščenje očal ponujajo veliko možnosti za personalizacijo. Izberete lahko med različnimi dimenzijami (12x12cm, 12x17cm, 17x17cm, 15x18cm,…), materiali (100% mikrovlakna, mikrovlakna v kombinaciji s poliamidom, RPET material,…), možnostmi pakiranja (pakiranje v vrečke, pakiranje v plastične ali papirnate žepke,…) in tiska (full color enostranski ali dvostranski tisk, globinski odtis,…).

Odlično razmerje med ceno, kvaliteto in uporabnostjo krpic pa zagotavlja, da bo predstavitev vašega podjetja ali blagovne znamke dosegla maksimalen promocijski učinek.  

S krpicami bo vaše sporočilo vedno na vidnem mestu! 
                                                                 
                                          Krpice_spodnji_stranski.jpg

Krpice_spodnji_banner.jpg

 

Za dodatne informacije in naročila smo vam vedno na voljo na:

tel: 01 292 72 72, tel: 01 292 72 74, tel: 01 292 72 75, tel: 01 292 72 78
gsm: 041 312 003, gsm: 041 412 226, gsm: 041 412 232
e-pošta: info@anan-promotion.si