Švicarska pisala Prodir


PROMOCIJSKE PODLOGE ZA RAČUNALNIŠKE MIŠKE

Svet okrog nas je vse bolj digitalen in v takem okolju se promocijske podloge za računalniške miške izkažejo za učinkovita poslovna darila oziroma promocijske izdelke. Promocijska podloga za miško je praktično in uporabno darilo, ki je namenjeno širokemu krogu uporabnikov. Velika prednost tega izdelka je možnost izdelave s poljubnim, unikatnim dizajnom – naročnik ni omejen zgolj na tisk logotipa ali blagovne znamke, temveč lahko izdela dizajnersko zanimiv promocijski izdelek, ki vključuje logotipe, slogane ali drugo sporočilo. 

Izdelajte si svojo podlogo za miško in se usidrajte v misli vaših strank!

 

PREDNOSTI PROMOCIJSKIH PODLOG ZA MIŠKE:

  • vsakodnevno uporabljan izdelek

  • velika površina za sporočilo

  • full color potisk po celotni površini

  • odlična cena in kvaliteta

KLASIČNE PODLOGE ZA MIŠKE

Naše podloge za miške odlikujeta odlična kvaliteta ter full color offset tisk z UV zaščito, ki zagotavlja njihovo dolgotrajno obstojnost. Zgornji del podloge je izdelan iz posebne PVC folije, posebej oblikovane za optične miške (0,3 mm), srednji del pa iz PVC pene (1,2 mm). Tiskana grafika sega povsem do robu podloge.
 
Standardne oblike in dimenzije:-    krog: premer 200 mm
-    kvadrat: 200 x 200 mm
-    pravokotnik: 220 x 180 mm
-    elipsa: 220 x 180 mm
 
Poleg standardnih je mogoča tudi izdelava podlog v poljubnih oblikah in dimenzijah.
Minimalno naročilo: 100 kos
Rok dobave: 14 dni od potrditve končne grafike

ERGONOMSKE PODLOGE ZA MIŠKE

Zahtevnejšim naročnikom nudimo izdelavo personaliziranih ergonomskih podlog za računalniške miške. Pri teh je spodnji del izdelan iz protizdrsne pene, zgornji del pa iz tekstilne površine, ki je optimalna za laserske in optične miške ter je potiskana z dizajnom v full colorju. Podloge imajo integrirano gel oporo, ki podpira obremenjene točke uporabnikovega zapestja in tako blaži napetosti v zapestju. Promocijske ergonomske podloge za miške so idealna poslovna darila oz. promocijski izdelki – poleg uporabnosti in ozaveščanja imena vaše blagovne znamke dajejo uporabniku še pomembno sporočilo: da vam je zdravje vaše stranke pomembno.

Specifikacije izdelka:
-    dimenzije 230 x 190 x mm
-    debelina 3,5 mm
-    minimalno naročilo: 200 kos  
-    dobavni rok: 4 tedne od potrditve končne grafike

Izdelajte se svojo ergonomsko podlogo za miško in pokažite strankam, da vam je mar!

PODLOGA ZA MIŠKO 4-V-1

Podarite vašim strankam nekaj več! Izdelajte podlogo za miško iz mikrofibre, ki se lahko uporablja tudi kot krpica za čiščenje računalniškega ekrana, krpica za čiščenje očal ali kot zaščita občutljivih površin prenosnega računalnika (zaščita med tipkovnico in zaslonom). 

Specifikacije podloge:
-    dimenzija: 21 x 15 cm, 28 x 16 cm ali 23 x 20 cm
-    material: visoko kakovostna microfibra (Tehnologija GripClenaner) in na spodnji strani protizdrsna silikonska podlaga (Tehnologija Grip control), zaobljeni robovi
-    full color tisk po celotni površini
-    minimalno naročilo: _____-
-    dobavni rok _______

Ta posebna podloga poskrbi za nežno čiščenje občutljivih površin, hkrati pa poseben material na spodnji strani zagotavlja dobrem oprijem na površini.  Ta multifunkcijski izdelek z veliko, tisku namenjeno površino dobesedno kriči po privlačnem dizajnu. Opremite ga z vašim sporočilom in podarite vašim strankam inovativen promocijski izdelek!

Prodir_banner_spodnji.jpg

 

Za dodatne informacije in naročila smo vam vedno na voljo na:

tel: 01 292 72 72, tel: 01 292 72 74, tel: 01 292 72 75, tel: 01 292 72 78
gsm: 041 312 003, gsm: 041 412 226, gsm: 041 412 232
e-pošta: info@anan-promotion.si