Švicarska pisala Prodir


PISALA PRODIR.
INOVATIVEN DIZAJN, VRHUNSKA KVALITETA.

Pisala Prodir sodijo v sam vrh promocijskih pisal. Vrhunska kvaliteta, brezčasen dizajn in najmodernejši sistemi pisanja so samo nekaj od značilnosti, ki pisala Prodir razlikujejo od konkurence. Celotna proizvodnja pisal Prodir v celoti poteka v Švici. Najmodernejša tehnologija in izkušeni zaposleni s kar največjo skrbnostjo in natančnostjo poskrbijo za vsak detajl vašega pisala. Pri kakovosti Prodir ne išče bližnjic, zato vse od dizajna do proizvodnje in logistike poteka brezhibno.

Ker je unikatnost vaše blagovne znamke ključnega pomena, vam zdaj poleg poljubne kombinacije barv in potiska Prodir ponuja, da tudi ohišje oblikujete po svoji meri. Naj bo to diamant, pnevmatika, satovje ali povsem personalizirana oblika.

Pritegnite pozornost z drznim stilom in vrhunsko kvaliteto, ki ju zagotavljajo pisala Prodir.

 

PREDNOSTI PISAL PRODIR

  • 100% izdelan v Švici

  • vrhunska kvaliteta in dizajn

  • najsodobnejša tehnologija polnil

  • širok izbor barv in materialov

SESTAVITE SVOJE PISALO PRODIR

Izbira pisala še nikoli ni bila tako enostavna! Vrhunski konfigurator pisal Prodir omogoča hitro in enostavno izbiro pisala in njegovih lastnosti. Izbirate lahko med širokim naborom modelov, barv, materialov, dodatkov in tiska. S pomočjo preprostega in učinkovitega orodja lahko tako izdelate pisalo po vaši meri, ki bo kar najbolje predstavljalo vaše podjetje ali blagovno znamko. Svoje pisalo lahko sestavite na povezavi: >> KONFIGURATOR PISAL PRODIR.
Konfigurator pisal Prodir

NAGRADE IN PRIZNANJA

Zaznavno oglaševanje temelji na inovativnem oblikovanju izdelkov visoke vrednosti in močni, prepričljivi komunikaciji. Veseli smo, da pisala Prodir združujejo oboje. Odlična kvaliteta, izjemen dizajn in vrednote, ki jih pisala Prodir izražajo so razlog za številne prejete nagrade, ki dokazujejo njihovo odločnost (IF Product Design Award 2013, Red Dot Award 2013, Promotional Gift Award 2016/2020/2021,…).
Prodir_award_01.jpg   Prodir_award_02.jpg   Prodir_award_03.jpg

 

Prodir_banner_spodnji.jpg

 

Za dodatne informacije in naročila smo vam vedno na voljo na:

tel: 01 292 72 72, tel: 01 292 72 74, tel: 01 292 72 75, tel: 01 292 72 78
gsm: 041 312 003, gsm: 041 412 226, gsm: 041 412 232
e-pošta: info@anan-promotion.si