Švicarska pisala Prodir


PROMOCIJSKE VEČNAMENSKE BANDANE. UČINKOVITA PROMOCIJA SKOZI CELO LETO.

Večnamenska bandana sodi med poslovna darila in promocijske izdelke, ki so aktualni skozi celo leto. Lahko se uporablja med aktivnim preživljanjem prostega časa in športnih aktivnosti tako poleti kot pozimi. Z različnimi možnostmi uporabe pa je idealno darilo za vsakogar.

S svojo veliko površino in kvalitetnim ter obstojnim full color sublimacijskim tiskom po celotni površini, omogoča močno pojavnost vašega logotipa ali blagovne znamke. Večnamenska bandana je lično zložena in individualno pakirana v vrečko. Je resnično vsestransko uporaben in izredno praktičen promocijski izdelek, saj ponuja veliko različnih načinov nošenja.

Podarite svojim strankam ali zaposlenim vsestransko uporabno večnamensko bandano po vaši meri.

 

GLAVNE PREDNOSTI VEČNAMENSKE BANDANE:

  • uporabna skozi celo leto

  • full color tisk po celotni površini

  • veliko različnih možnosti uporabe

  • odlična kvaliteta in hitra dobava

PRIJETNA IN UPORABNA ZA VSAKODNEVNO NOŠENJE.

Večnamenska bandana nudi izredno obstojen sublimacijski tisk po celotni površini. S svojo strukturo materiala omogoča enostavno in prijetno nošenje na glavi ali čez obraz. Večnamenske bandane se standardno izdelujejo iz poliestra, kateremu lahko dodate še posebno antibakterijsko zaščito s srebrovimi ioni. Na voljo pa so tudi večnamenske bandane iz recikliranega PET (RPET) materiala. 

Bandana je idealna za vsakodnevno nošenje saj omogoča nemoteno dihanje med izvajanjem vseh aktivnosti. V vročih poletnih mesecih nas hladi, med mrzlimi zimskimi dnevi pa nas ogreje.
Konfigurator pisal Prodir

Prodir_banner_spodnji.jpg

 

Za dodatne informacije in naročila smo vam vedno na voljo na:

tel: 01 292 72 72, tel: 01 292 72 74, tel: 01 292 72 75, tel: 01 292 72 78
gsm: 041 312 003, gsm: 041 412 226, gsm: 041 412 232
e-pošta: info@anan-promotion.si