Promocijski tatuji po vaši meri


PROMOCIJSKI TATUJI.
ODLIČNA IDEJA ZA VAŠO PROMOCIJO.

Po meri izdelani promocijski tatuji so odlična rešitev za uspešno promocijo blagovne znamke ali podjetja pri vseh starostnih skupinah. So cenovno izjemno ugodna in zato zelo učinkovita rešitev za dosego želenih rezultatov. So popolnoma prilagodljivi, tako da lahko z lahkoto podpirajo vse vaše marketinške aktivnosti. 

Največkrat se uporabijo kot promocija blagovne znamke pri otrocih. Promocijski tatuji so namreč idealna priložnost, da blagovno znamko, izdelek ali maskoto približamo končnemu uporabniku skozi zabavno uporabo. Poleg otrok se jih razveselijo tudi mladostniki, ki želijo skozi moderne in urbane motive pokazati svojo pripadnost določeni skupini, blagovni znamki ali izdelku. Vsekakor pa promocijski tatuji niso namenjeni samo mlajšim uporabnikom. So izredno učinkoviti tudi pri starejši ciljni skupini, saj obstaja kar precej aktivnosti (športna tekmovanja, prvenstva, glasbene in druge prireditve), kjer s poslikavo dela telesa prikažemo svojo pripadnost najljubšemu klubu, državi, teamu ali glasbeni skupini. 

Promocijske tatuje lahko štejemo med najbolj učinkovite promocijske izdelke saj so namenjeni prav vsem. Potrebno je le izbrati pravi motiv za posamezno ciljno skupino.

Izkoristite odlično priložnost za uspešno promocijo in naročite izdelavo promocijskih tatujev po vaši meri.

 

GLAVNE PREDNOSTI PROMOCIJSKIH TATUJEV

  • odlična cena in zanesljiva kvaliteta izdelave

  • testirani in EU certificirani v slovenskem nacionalnem laboratoriju

  • popolnoma prilagodljivi vašim željam (dimenzija, pakiranje,...)

  • hitra dobava in dolga obstojnost

PROMOCIJSKI TATUJI PO VAŠI MERI

Promocijski tatuji so zelo enostavni za izdelavo in distribucijo. S tem ko omogočajo, da se v celoti prilagodijo vašim željam, jih štejemo med najbolj učinkovite in uspešne promocijske izdelke. Ponujajo namreč skoraj neomejene možnosti prilagoditve vašim zahtevam:
- velikost tatuja in število tatujev na istem lističu se popolnoma prilagodi vašim željam,
- motiv tatuja je lahko izdelan iz vektorske (ilustracije) ali bitne grafike (slike),
- končni tatu je vodoodporen in obstojen do 5-7 dni,
- hrbtna stran lahko vsebuje navodila za uporabo, kontakt, oglas, nagradno igro, QR kodo,…
- vsak tatu je individualno pakiran v priročno vrečko, ki omogoča učinkovito zaščito,
- poleg standardnega je na voljo tudi izdelava pakiranja po vaši meri,
- lahka teža in majhen volumen omogočata enostavno in poceni distribucijo,
- hitra dobava in zelo ugodna končna cena omogočata tako manjše kot tudi obsežne promocijske akcije.
Promocijski tatuji po vaši meri

PREVERJENA KVALITETA IN VARNA UPORABA

Vsak promocijski izdelek ali poslovno darilo mora zagotavljati ustrezno kvaliteto in varno uporabo. V primeru, ko gre za promocijske izdelke, ki so namenjeni otrokom in uporabi na koži, pa so potrebna še dodatna zagotovila, da je izdelek varen za uporabo tudi pri najbolj občutljivi ciljni skupini. Naši promocijski tatuji so testirani in EU certificirani v slovenskem Nacionalnem laboratoriju za zdravje, okolje in hrano, s čimer zagotavljamo njihovo varno uporabo tudi pri otrocih, saj rezultat testiranja potrjuje in zagotavlja, da uporabljene barve in lepila ne vsebujejo nobenih škodljivih snovi ter da končni izdelek upošteva vse varnostne zahteve za njihovo varno in brezskrbno uporabo. Rezultat testiranja v slovenskem laboratoriju zagotavlja, da naši promocijski tatuji ustrezajo standardom in regulativam, ki veljajo v Sloveniji in EU, kar pa žal največkrat ne velja za razne teste, ki jih ponujajo različni proizvajalci tatujev iz Kitajske.

Izberite preverjeno kvaliteto in naročite izdelavo promocijskih tatujev po vaši meri!

Testirani in certificirani v Sloveniji

 

Za dodatne informacije in naročila smo vam vedno na voljo na:

tel: 01 292 72 72, tel: 01 292 72 74, tel: 01 292 72 75, tel: 01 292 72 78
gsm: 041 312 003, gsm: 041 412 226, gsm: 041 412 232
e-pošta: info@anan-promotion.si