Laserski kazalci

Kemični svinčnik za prezentacije 4v1

Kemični svinčnik za prezentacije 4v1
Srebrn kemični svinčnik iz medenine s črnim črnilom, laserjem za prezentacije in konico za zaslon na dotik. Vključuje kovinski sprejemnik z obročkom za ključe. Vključuje 6 baterij.

USB polnilni kazalnik

USB polnilni kazalnik
Sodobni kazalnik 2.4GHz za profesionalne predstavitve. Odlikuje ga lahek in eleganten dizajn iz aluminija. Preprosto priključite integrirani USB sprejemnik, kazalnik bo pripravljen v le nekaj sekundah. Polnilno baterijo lahko napolnite preko USB priključka na računalniku, ki vam omogoča do 10 ur uporabe z enim polnjenjem (2 uri). Z gumbom za naslednji in prejšnji diapozitiv; rdeči laser. Združljiv z najnovejšimi različicami sistema Windows in MacOS 10.7 ali novejšimi različicami. Delovna razdalja do 30 metrov.

Laserski kazalnik Beam

Laserski kazalnik Beam
Beam je visokofrekvenčni daljinski kazalnik, ki vam omogoča prehajanje med diapozitivi vaše predstavitve z gumbom navzgor in navzdol in vam nudi možnost, da z laserskim gumbom poudarite določen del. Vključno s črno potovalno torbico XD Design. Registriran dizajn®

Laserski kazalnik v leseni škatli Alaska

Laserski kazalnik v leseni škatli Alaska
Večnamensko srebrno pisalo z laserjem. S črnilom v modri barvi, z belo LED lučko in rdečim laserskim kazalnikom. Priložene 3 baterije. Pakirano v leseni škatli. Varnostni razred II.

Laserski daljinski kazalnik Triolux

Laserski daljinski kazalnik Triolux
Laserski kazalnik v kovinskem videzu. Z belo LED lučko, rdečim laserjem in mehko konico za upravljanje zaslona na dotik. Priložene 3 baterije. Pakirano v pločevinasti škatlici.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje