Jedilni in postrežni kompleti

Karafa iz bambusovih vlaken Hermes 1,7 l

Hermes 1.7 litre bamboo fibre carafe - Beige
Novost
Na razprodaji
Karafa iz bambusovih vlaken Hermes 1,7 l. Klasična oblika karafe, izdelana iz mešanice bambusovih vlaken in PP plastike. Prostornina 1,7 litra. Bambus pomaga absorbirati CO2 iz ozračja, raste hitreje in proizvaja več kisika kot drevesa. Material: 55% bambusova vlakna, 30% melamin, 15% koruzni amil.

Servirni pladenj Jamie Oliver Preston XL

Preston XL serving board - Wood
Servirni pladenj Jamie Oliver Preston XL. Servirni pladenj XL velikost je idealen za serviranje francoskih štruc z omakami. Akacijev les doda pladnju sodobni videz. Material: akacijev les.

Servirni pladenj Bolton

Servirni pladenj Bolton
Servirni pladenj Bolton. Pladenj je idealen za serviranje finger fooda, vključuje keramično posodico za omake. Material: les, keramika.

Rezalna deska z nožem za kruh Bistro

Rezalna deska z nožem za kruh Bistro
Novost
Rezalna deska z nožem za kruh Bistro. Rezalna deska z integriranim nožem za kruh je idealna za rezanje kruha. Vodoravne odprtine omogočajo, da drobtine padejo v spodnji del deske in tako omogoča, da ohranite čist delovni prostor ali mizo brez drobtin. Pakirano v darilni škatli Paul Bucose. Ekskluziven dizajn. Material: bambus, nerjaveče jeklo, ABS plastika.

2-delni komplet kozarcev in podstavkov Linden

2-delni komplet kozarcev in podstavkov Linden
2-delni komplet kozarcev in podstavkov Linden. Komplet steklenic kozarcev za vroče in hladne pijače. Podstavki lahko služijo tudi kot majhni pladnji za prigrizke, ki se podajo k pijači. Prostornina enega kozarca 250 ml. Bambusov podstavek premera 8,3 cm. Pakirano v darilni škatli Seasons. Material: steklo, bambus.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje