Jedilni pribor

Jedilni pribor iz pšenične slame z držalom za telefon Galen

Galen wheat straw cutlery set with phone holder - Grey
Novost
Na razprodaji
Jedilni pribor iz pšenične slame z držalom za telefon Galen. Prenosni jedilni pribor za uživanje obrokov na poti. Jedilni pribor je zložljiv za lažje shranjevanje in enostaven za uporabo. Vključuje nož, vilice, slamico in torbo za shranjevanje. Pšenična slama ostane nad stebli po žetvi pšeničnih zrn, kar zmanjša količino uporabljene plastike. Material: pšenična slama, PP plastika, nerjaveče jeklo, železo, silikon.

Jedilni pribor iz pšenične slame z odpiračem za steklenice Giles

Giles wheat straw cutlery set with bottle opener - Grey
Novost
Na razprodaji
Jedilni pribor iz pšenične slame z odpiračem za steklenice Giles. Prenosni jedilni pribor za uživanje obrokov na poti. Jedilni pribor je zložljiv za lažje shranjevanje in enostaven za uporabo. Vključuje nož, vilice, slamico in torbo za shranjevanje. Pšenična slama ostane nad stebli po žetvi pšeničnih zrn, kar zmanjša količino uporabljene plastike. Material: pšenična slama, PP plastika, nerjaveče jeklo, železo, silikon.

Jedilni pribor iz bambusa Setboo

Jedilni pribor iz bambusa Setboo
Jedilni pribor za večkratno uporabo v platneni vrečki. Vključuje nož, vilice in žlico. Naravni bambus lahko privede do majhnih odstopanj v barvi in velikosti, kar vpliva na končno dodelavo in izgled.

Komplet potovalnega jedilnega pribora iz bambusa za večkratno uporabo

Komplet potovalnega jedilnega pribora iz bambusa za večkratno uporabo
Imejte vaše bambusove pripomočke za večkratno uporabo s seboj kamorkoli greste. Zmanjšajte plastične odpadke in pomagajte varovati naš planet. Ta pribor je razgradljiv in ne bo onesnažil okolja. Komplet vključuje: žlico, vilice, nož, slamico in ščetko. Lepo pakiran v platneno potovalno vrečko.

Komplet žepnega jedilnega pribora za večkratno uporabo za na pot

Komplet žepnega jedilnega pribora za večkratno uporabo za na pot
Novost
Izberite ta komplet žepnega jedilnega pribora za večkratno uporabo! Za vselej zamenjajte plastiko za enkratno uporabo in vzemite ta jedilni pribor s seboj kamorkoli greste. Komplet vsebuje nož in vilice iz nerjavečega jekla, zložljivo slamico in majhno ščetko za čiščenje. Spravite ga v priročni torbici in ga hranite v torbi.
Prikazane cene ne vsebujejo 22% DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje