Jedilni pribor

Jedilni pribor iz bambusa Setboo

Jedilni pribor iz bambusa Setboo
Jedilni pribor za večkratno uporabo v platneni vrečki. Vključuje nož, vilice in žlico. Naravni bambus lahko privede do majhnih odstopanj v barvi in velikosti, kar vpliva na končno dodelavo in izgled.

Komplet potovalnega jedilnega pribora iz bambusa za večkratno uporabo

Komplet potovalnega jedilnega pribora iz bambusa za večkratno uporabo
Imejte vaše bambusove pripomočke za večkratno uporabo s seboj kamorkoli greste. Zmanjšajte plastične odpadke in pomagajte varovati naš planet. Ta pribor je razgradljiv in ne bo onesnažil okolja. Komplet vključuje: žlico, vilice, nož, slamico in ščetko. Lepo pakiran v platneno potovalno vrečko.

Komplet žepnega jedilnega pribora za večkratno uporabo za na pot

Komplet žepnega jedilnega pribora za večkratno uporabo za na pot
Novost
Izberite ta komplet žepnega jedilnega pribora za večkratno uporabo! Za vselej zamenjajte plastiko za enkratno uporabo in vzemite ta jedilni pribor s seboj kamorkoli greste. Komplet vsebuje nož in vilice iz nerjavečega jekla, zložljivo slamico in majhno ščetko za čiščenje. Spravite ga v priročni torbici in ga hranite v torbi.

Pribor 3-v-1 z žlico, vilico in nožem Epsy Pure

Pribor 3-v-1 z žlico, vilico in nožem Epsy Pure
Kombinirana vilica in žlica z nazobčanim rezalnim robom. S protimikrobno tehnologijo Biomaster, ki zagotavlja zaščito pred razraščanjem škodljivih mikroorganizmov na površini izdelka. To podaljšuje življenjsko dobo izdelka. Izdelano v Veliki Britaniji.

Jedilni pribor 3v1 Chin Set

3 in 1 cutlery set Chin Set - Lime
Komplet jedilnega pribora za večkratno uporabo iz 50 % bambusovih vlaken in 50 % PP plastike. Vključuje nož, vilice in žlico v škatli za shranjevanje.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje