Seti in kompleti orodij

7-funkcijski izvijač z LED lučko King

King 7-function screwdriver with LED light pen - Lime
7-funkcijski izvijač z LED lučko King. Izvijač v obliki kemičnega svinčnika ima v notranjosti shranjenih 5 nastavkov za izvijač ter LED lučko. Vključuje baterije. Material: ABS plastika.

20-delna škatla z orodjem Beverly

20-delna škatla z orodjem Beverly
20-delna škatla z orodjem Beverly. Škatla za orodje vključuje: tri izvijače, 10 nastavkov za izvijače (3x križni, 3x ploščati, 3x torx) in 1 adapter, štiri vtičnice (7mm, 8mm, 9mm, 10mm), en rezalnik, en ročaj in en konektor. Pakirano v darilni škatli STAC. Material: ABS plastika.

Škatla z orodjem Poseidon 31-delna

Škatla z orodjem Poseidon 31-delna
Na razprodaji
Škatla z orodjem Poseidon 31-delna. Škatla za orodje na zaklepanje vključuje: kladivo, meter (3,5 m) s funkcijo zaklepanja, ključ, nož s funkcijo zaklepanja, libelo, 8 imbusov (1,5-6mm), klešče, rezalnik za žice, fazni preizkuševalec, 4 precizni izvijači (križni, ploščati) in ročaj izvijača z 10 nastavki. Material: ABS plastika.

Škatla z orodjem Sounion 16-delna

Škatla z orodjem Sounion 16-delna
Škatla z orodjem Sounion 16-delna. Škatla za orodje s funkcijo zaklepanja vključuje: kladivo, 4mm izvijač, klešče kombinirke, nož s funkcijo za zaklepanje, 5 imbusov s standardno in kroglično glavo (2-6mm). Tračni meter (3 m) s funkcijo zaklepanja, preizkuševalcem napetosti, izolirnim trakom in 4 preciznimi izvijači. Material: ABS plastika.

19-delni komplet orodij Flint

19-delni komplet orodij Flint
19-delni komplet orodij Flint. Majhen in zložljiv 19 delni komplet orodij s karabinom za enostavno shranjevanje. Komplet vsebuje: 4x vtičnica (7-8-9-10mm), 1x izvijač, 10x nastavki za izvijač, 1x podaljšek in 3x imbus ključ (3-4-5mm). Material: 600D poliester, PU plastika.

25-delni komplet orodij v škatli z obliko pnevmatike Rage

25-delni komplet orodij v škatli z obliko pnevmatike Rage
25-delni komplet orodij v škatli z obliko pnevmatike Rage. 25-delni komplet orodij vključuje mini tračni meter, križni izvijač Philips, ploščati izvijač, 9 nastavkov za izvijač z držalom (4 x Phillips, 2 x ploščati, 3 x imbus), 3 imbus ključi, 5 vtičnice (5-9mm), ravne telefonske klešče, ročaj izvijača in držalo za nastavke ter priročna škatla za shranjevanje. Pakirano v darilni škatli STAC. Ekskluziven dizajn. Material: ABS plastika.

Komplet za popravilo koles Amir

Komplet za popravilo koles Amir
Komplet za popravilo koles. 15-delni komplet za popravilo koles vsebuje 2 vzvoda za pnevmatike, rezilo, lepilo in nalepke, v vrečki z odsevno obrobo.

25 delni komplet orodij Rueda Tool

25 delni komplet orodij Rueda Tool
25-delni komplet orodij v škatli v obliki pnevmatike, vključno z 1 podaljškom, 1 izvijačem, 1 telefonskimi kleščami, 5 nastavki, 3 imbus ključi, kompletom 10 nastavkov, 2 preciznima izvijačema in 1 lepilnim trakom.

Zložljiv 25 delni set orodij Guillaume

Zložljiv 25 delni set orodij Guillaume
Zložljiv 25 delni komplet orodij vsebuje pinceto, 6 delni set izvijačev, podaljšek, 4 delni komplet ključev, ploščate klešče, klešče za rezanje in 10 delni komplet nastavkov, pakiran v plastični škatli.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje