Seti in kompleti orodij

7-funkcijski izvijač z LED lučko King

King 7-function screwdriver with LED light pen - Lime
7-funkcijski izvijač z LED lučko King. Izvijač v obliki kemičnega svinčnika ima v notranjosti shranjenih 5 nastavkov za izvijač ter LED lučko. Vključuje baterije. Material: ABS plastika.

20-delna škatla z orodjem Beverly

20-delna škatla z orodjem Beverly
20-delna škatla z orodjem Beverly. Škatla za orodje vključuje: tri izvijače, 10 nastavkov za izvijače (3x križni, 3x ploščati, 3x torx) in 1 adapter, štiri vtičnice (7mm, 8mm, 9mm, 10mm), en rezalnik, en ročaj in en konektor. Pakirano v darilni škatli STAC. Material: ABS plastika.

Škatla z orodjem Poseidon 31-delna

Škatla z orodjem Poseidon 31-delna
Škatla z orodjem Poseidon 31-delna. Škatla za orodje na zaklepanje vključuje: kladivo, meter (3,5 m) s funkcijo zaklepanja, ključ, nož s funkcijo zaklepanja, libelo, 8 imbusov (1,5-6mm), klešče, rezalnik za žice, fazni preizkuševalec, 4 precizni izvijači (križni, ploščati) in ročaj izvijača z 10 nastavki. Material: ABS plastika.

Škatla z orodjem Sounion 16-delna

Škatla z orodjem Sounion 16-delna
Škatla z orodjem Sounion 16-delna. Škatla za orodje s funkcijo zaklepanja vključuje: kladivo, 4mm izvijač, klešče kombinirke, nož s funkcijo za zaklepanje, 5 imbusov s standardno in kroglično glavo (2-6mm). Tračni meter (3 m) s funkcijo zaklepanja, preizkuševalcem napetosti, izolirnim trakom in 4 preciznimi izvijači. Material: ABS plastika.

Škatla z orodjem Parthenon 18-delna

Škatla z orodjem Parthenon 18-delna
Škatla z orodjem Parthenon 18-delna. Škatla za orodje z vložkom EVA in pokrovom za zapiranje vključuje: LED svetilko, tračni meter 1 m, izvijač s 4 režami, 4 nastavke za izvijač (PH, PZ, ploščati in Torx) in adapter za vtičnice. Material: ABS plastika, kositer.

28-delna škatla z orodjem Construxx

28-delna škatla z orodjem Construxx
28-delna škatla z orodjem Construxx. Vključuje izvijač z 9 križnimi, ploščatimi in torx nastavki (PH1, PH2, PZ1, PZ2, SL5, SL6, T10, T15, T20), podaljšek, nasadni podaljšek, 8 nasadnih ključev (5 mm, 6 mm, 7 mm, 8 mm, 9 mm, 10 mm, 12 mm), zložljiv nož za lepenko, klešče, teleskopsko magnetno orodje za pobiranje, 2 imbusa (4 mm, 5 mm), 2 precizna izvijača (PH2, SL2) in meter. Pakirano v darilni škatli STAC. Material: ABS plastika, jeklo.

19-delni komplet orodij Flint

19-delni komplet orodij Flint
19-delni komplet orodij Flint. Majhen in zložljiv 19 delni komplet orodij s karabinom za enostavno shranjevanje. Komplet vsebuje: 4x vtičnica (7-8-9-10mm), 1x izvijač, 10x nastavki za izvijač, 1x podaljšek in 3x imbus ključ (3-4-5mm). Material: 600D poliester, PU plastika.

25-delni komplet orodij v škatli z obliko pnevmatike Rage

25-delni komplet orodij v škatli z obliko pnevmatike Rage
25-delni komplet orodij v škatli z obliko pnevmatike Rage. 25-delni komplet orodij vključuje mini tračni meter, križni izvijač Philips, ploščati izvijač, 9 nastavkov za izvijač z držalom (4 x Phillips, 2 x ploščati, 3 x imbus), 3 imbus ključi, 5 vtičnice (5-9mm), ravne telefonske klešče, ročaj izvijača in držalo za nastavke ter priročna škatla za shranjevanje. Pakirano v darilni škatli STAC. Ekskluziven dizajn. Material: ABS plastika.

24-delni komplet orodij Lynn

24-delni komplet orodij Lynn
24-delni komplet orodij Lynn. Vključuje 6x izvijač, 10x nastavek za izvijače, priključek, 4x vtičnica, 2x klešče in pinceta, pakirano v škatli za orodje. Material: kovina.

Komplet za popravilo koles Amir

Komplet za popravilo koles Amir
Komplet za popravilo koles. 15-delni komplet za popravilo koles vsebuje 2 vzvoda za pnevmatike, rezilo, lepilo in nalepke, v vrečki z odsevno obrobo.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje