Večnamensko orodje

Žepni nož Ranger

Ranger pocket knife - Silver
Na razprodaji
Žepni nož Ranger. Žepni nož z rezilom, škarjami, odpiračem za steklenice, izvijačem, pilico za nohte. Vključno kovinski obroček za ključe. Material: aluminij.

12-delno večnamensko orodje Tycoon

Tycoon 12-function multi-tool - Grey / Solid black
Na razprodaji
12-delno večnamensko orodje Tycoon. Večnamensko orodje, ki vsebuje 5 izvijačev (3x križni, 2x ploščati) in 2 različno velika imbusa iz kromiranega jekla. Vključuje barvni adapter s 4 vtičnicami in ujemajočim barvnim karabinom, ki ni primeren za plezanje. Material: aluminij.

Večnamensko žepno orodje Allen

Večnamensko žepno orodje Allen
Večnamensko žepno orodje Allen. Večnamensko žepno orodje, ki združuje več orodij in je zložljivo. Vključuje 5 ključev (2 mm do 5 mm) in 2 nastavka za izvijač. Pakirano v darilni škatli STAC. Material: ABS plastika, kovina.

Večnamenski ključ z LED lučko Duty

Večnamenski ključ z LED lučko Duty
Večnamenski ključ z LED lučko Duty. Večnamensko orodje z nastavljivim ključem in LED lučjo, idealno za hitra popravila. Vključuje tudi režo za izvijač s tremi nastavki, nož, žagico in odpirač za steklenice in pločevinke. Pakirano v darilni škatli STAC. Material: aluminij.

Večnamensko orodje Crosst 13

Večnamensko orodje Crosst 13
Večnamensko orodje Crosst 13. Večnamensko orodje z najlonsko torbico za shranjevanje za okoli pasu. Vključuje: dvoje klešče, rezalnik za žice, tri ploščate izvijače (1/4”, 1/8”, 1/16”), križni izvijač, nazobčano rezilo, nož, žago, odpirač za steklenice, rezilo in odpirač za pločevinke. Pakirano v darilni škatli STAC. Material: nerjaveče jeklo, aluminij, PP plastika.
Prikazane cene ne vsebujejo 22% DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje