Večnamensko orodje

Večnamensko orodje Wood

Večnamensko orodje Wood
Trdno in trpežno večnamensko orodje s 13 funkcijami. Z ohišjem iz bukovega lesa in visoko kakovostnimi orodji iz nerjavečega jekla. Orodja vključujejo: Klešče z dolgim nosom, navadne klešče, rezalnik žic, nazobčan nož, odpirač za steklenice, velik ploščati izvijač, križni izvijač, nož, žagica, majhen ploščati izvijač, odpirač za pločevinke, večnamenski ploščati izvijač in pilica. Pakirano v darilni škatli.

Večnamensko orodje Excalibur COB

Večnamensko orodje Excalibur COB
Novost
Visoko kakovostno 8-funkcijsko aluminijasto orodje z vgrajeno super svetlo COB lučko in magnetom. Funkcije: COB lučka, nož, odpirač za steklenice, odpirač za pločevinke, pilica, čistilec za pilico, sponka in magnet. Pakirano v darilni škatli, vključno z baterijami za takojšnjo uporabo.

Večnamensko orodje Solid

Solid multitool - Silver
Trdno in trpežno večnamensko orodje z 12 funkcijami. Z aluminijastim ohišjem in orodji iz nerjavečega jekla. Vključena orodja: klešče z dolgim nosom, navadne klešče, rezalnik žic, nož, križni izvijač, majhen ploščati izvijač, žagica, odpirač za pločevinke, odpirač za steklenice, nazobčan nož, povrtalo/prebijalo, pilica in velik ploščati izvijač. Pakirano v darilni škatli.

Večnamensko orodje Solid s karabinom

Solid multitool with carabiner - Silver
Trdno in trpežno večnamensko orodje z 11-imi funkcijami. Z aluminijastim ohišjem in orodji iz nerjavečega jekla. Vključena orodja: klešče z dolgim nosom, navadne klešče, rezalnik žic, nož, križni izvijač, ploski izvijač, žagica, odpirač za pločevinke, odpirač za steklenice, klešče za lupljenje žic in karabin. Pakirano v darilni škatli.

Orodje in klešče Excalibur

Orodje in klešče Excalibur
Izjemno močno orodje s 13 funkcijami. Pakirana v luksuzni darilni škatli, vključno s kakovostno 1680D vrečko. Ohišje iz aluminija in orodja iz nerjavečega jekla. Vključena orodja: Klešče z dolgim nosom, navadne klešče, rezalnik žic, nazobčan nož, odpirač za steklenice, veliki ploski izvijač, srednji ploski izvijač, nož, pilica, križni izvijač, odpirač za pločevinke, majhen ploski izvijač in žagica.

Večnamensko orodje Solid mini s karabinom

Solid mini multitool with carabiner - Silver
Kompaktno in trpežno večnamensko orodje s 7 funkcijami. Z aluminijastim ohišjem in orodji iz nerjavečega jekla. Vključena orodja: klešče z dolgim nosom, navadne klešče, rezalnik žic, nož, žagica in odpirač za steklenice, križni izvijač in karabin. Pakirano v darilni škatli.

5-v-1 ABS pisalo in orodje

5-in-1 ABS toolpen - Grey / Black
Večnamensko pisalo z ravnilom (7 cm, vodna tehtnica, izvijač, konica za pero in kemičnim svinčnikom z modrim črnilom (do 400 m), ABS material.

Večnamensko orodje mini Wood

Večnamensko orodje mini Wood
Kompaktno in trpežno večnamensko orodje z 12 funkcijami. Z ohišjem iz bukovega lesa in visoko kakovostnimi orodji iz nerjavečega jekla. Vključena orodja: Klešče z dolgim nosom, navadne klešče, rezalnik žic, nazobčan nož, majhen nož, srednji ploski izvijač, odpirač za steklenice, veliki ploski izvijač, nož, majhen ploski izvijač, križni izvijač in pilica ter čistilec. Pakirano v darilni škatli.

Orodje s kladivom Excalibur

Orodje s kladivom Excalibur
Izjemno močno orodje s kladivom in z 10 funkcijami. Pakirana v luksuzni darilni škatli, vključno s kakovostno 1680D vrečko. Ohišje iz aluminija in orodja iz nerjavečega jekla. Vključena orodja: Kladivo, kombinirke, rezalnik žic, klešče za žeblje, nož, žagica, križni izvijač, odpirač za steklenice, ploščati izvijač in pila.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje