Večnamensko orodje

7-funkcijski izvijač z LED lučko King

7-funkcijski izvijač z LED lučko King - Lime
7-funkcijski izvijač z LED lučko King. Izvijač v obliki kemičnega svinčnika ima v notranjosti shranjenih 5 nastavkov za izvijač ter LED lučko. Vključuje baterije. Material: ABS plastika.

Ključ za radiatorje Largo

Ključ za radiatorje Largo - White
Bestseller
Ključ za radiatorje Largo. Praktični ključ za stikalno omarico za predmete, kot so radiatorji, števci ter ulične luči. Stranica kvadratne odprtine ima dolžino 5 mm. Material: PC plastika.

Žepni nož Ranger

Žepni nož Ranger - Solid Black
Na razprodaji
Žepni nož Ranger. Žepni nož z rezilom, škarjami, odpiračem za steklenice, izvijačem, pilico za nohte. Vključno kovinski obroček za ključe. Material: aluminij.

12-delno večnamensko orodje Tycoon

12-delno večnamensko orodje Tycoon
Na razprodaji
12-delno večnamensko orodje Tycoon. Večnamensko orodje, ki vsebuje 5 izvijačev (3x križni, 2x ploščati) in 2 različno velika imbusa iz kromiranega jekla. Vključuje barvni adapter s 4 vtičnicami in ujemajočim barvnim karabinom, ki ni primeren za plezanje. Material: aluminij.

4-funkcijski izvijač Forza

4-funkcijski izvijač Forza - Lime
4-funkcijski izvijač Forza. Vključuje 4 nastavke. Nastavki ostanejo na mestu zaradi magneta v notranjosti izvijača. Material: ABS plastika, AS plastika.

Nož za lepenko Sharpy

Nož za lepenko Sharpy - White
Nož za lepenko Sharpy. Zložljiv nož za lepenko z snemljivim rezilom 80x9mm. Zložljiv nož za lepenko s snemljivim rezilom in zaponko za pritrjevanje za pas ali žep. Material: PS plastika.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje