Flis

Ženska jakna s podlogo iz flisa Elevate Smithers

Ženska jakna s podlogo iz flisa Elevate Smithers - Solid Black / XL
Na razprodaji
Ženska jakna s podlogo iz flisa Elevate Smithers. Vodoodporna (1000 mm), elastične vrvice za zategovanje, nastavljive manšete za zapiranjem na ježka, snemljiva kapuca, notranji žep, ožji pas za popolno prileganje, prsni žep z zadrgo, sprednji žepi z zadrgo, odsevni detajli, zapiranje na zadrgo z enostavnim oprijemom. Material: 100% poliester z vodoodpornim premazom. Podloga iz 100% poliestrskega flisa. 125 g/m².
XS - 2XL

Moški brezrokavnik iz mikroflisa Elevate Tyndall

Moški brezrokavnik iz mikroflisa Elevate Tyndall - Solid Black / XS
Na razprodaji
Moški brezrokavnik iz mikroflisa Elevate Tyndall. Zapiranje z zadrgo z enostavnim oprijemom, detajli s ploščatimi šivi v kontrastni barvi, sprednji žepi z zadrgo v kontrastni barvu, zanka za obešanje v kontrastni barvi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: 100% mikro flis poliester. 2 brušeni strani, 1 stran anti piling. 180 g/m².
XS - 2XL

Moška jakna s podlogo iz flisa Elevate Smithers

Moška jakna s podlogo iz flisa Elevate Smithers - Solid Black / 3XL
Na razprodaji
Moška jakna s podlogo iz flisa Elevate Smithers. Vodoodporna (1000 mm), elastične vrvice za zategovanje, nastavljive manšete za zapiranjem na ježka, snemljiva kapuca, notranji žep, prsni žep z zadrgo, sprednji žepi z zadrgo, odsevni detajli, zapiranje na zadrgo z enostavnim oprijemom. Material: 100% poliester z vodoodpornim premazom. Podloga iz 100% poliestrskega flisa. 125 g/m².
XS - 3XL

Ženski brezrokavnik iz mikroflisa Elevate Tyndall

Ženski brezrokavnik iz mikroflisa Elevate Tyndall - Solid Black / M
Na razprodaji
Ženski brezrokavnik iz mikroflisa Elevate Tyndall. Zapiranje z zadrgo z enostavnim oprijemom, sprednji žepi z zadrgo v kontrastni barvi, detajli s ploščatimi šivi v kontrastni barvi, daljši zadnji rob, ožji pas za popolno prileganje, zanka za obešanje v kontrastni barvi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: 100% mikro flis poliester. 2 brušeni strani, 1 stran anti piling. 180 g/m².
XS - XL

Ženska jakna iz flisa z zadrgo Drop

Ženska jakna iz flisa z zadrgo Drop - Solid Black / 2XL
Ženska jakna iz flisa z zadrgo Slazenger Drop. Ožji pas, žep z zadrgo na rokavu, sprednji žepi z zadrgo, detajli s ploščatimi šivi, notranji žep, elastični robovi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: mikro flis poliester 100%. 2 brušeni strani, 1 stran anti piling. 190 g/m².
S - 2XL

Moška jakna iz mikroflisa z zadrgo Elevate Brossard

Moška jakna iz mikroflisa z zadrgo Elevate Brossard - White / L
Na razprodaji
Moška jakna iz mikroflisa z zadrgo Elevate Brossard. Zapiranje z zadrgo, sprednji žepi z zadrgo, odprtine za palec na rokavih, raglan rokavi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: mikro flis poliester 100%. 2 brušeni strani, 1 stran anti-piling. 190 g/m².
XS - 3XL

Moška jakna z zadrgo iz poliflisa Elevate Rixford

Moška jakna z zadrgo iz poliflisa Elevate Rixford - Solid Black / S
Na razprodaji
Moška jakna z zadrgo iz poliflisa Elevate Rixford. Zapiranje z zadrgo v kontrastni barvi z enostavnim oprijemom, sprednji žepi z zadrgo v kontrastni barvi, detajli s ploščatimi šivi v kontrastni barvi, zanka za obešanje v kontrastni barvi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: 100% mikro flis poliester. 2 brušeni strani, 1 stran anti piling. 180 g/m².
XS - 2XL

Moška flis jakna z zadrgo Elevate Mani

Moška flis jakna z zadrgo Elevate Mani - White / XS
Moška flis jakna z zadrgo Elevate Mani. Raztegljiv material, odprtine za palce na rokavih, odsevni detajli, notranji žep za naprave, sprednji žepi z zadrgo, žep z zadrgo na rokavu. Material: Jersey iz 91% poliestra in 9% elastana. Brušen na notranji strani. 245 g/m².
XS - 3XL

Ženska jakna iz mikroflisa z zadrgo Elevate Brossard

Ženska jakna iz mikroflisa z zadrgo Elevate Brossard - White / 2XL
Na razprodaji
Ženska jakna iz mikroflisa z zadrgo Elevate Brossard. Zapiranje z zadrgo, sprednji žepi z zadrgo, odprtine za palec na rokavih, raglan rokavi, ožji pas za popolno prileganje. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: mikro flis poliester 100%. 2 brušeni strani, 1 stran anti piling. 190 g/m².
XS - 2XL

Moška jakna iz mikroflisa Pitch

Moška jakna iz mikroflisa Pitch - Solid Black / XS
Moška jakna iz mikroflisa Slazenger Pitch. Sprednji žepi z zadrgo, prsni žep z zadrgo, notranjost ovratnika v kontrastni barvi, notranji žep za naprave z odprtino za slušalke, zadrga z enostavnim oprijemom, ojačevalnim trakom na zatilju v dveh barvah, etiketo z našitkom in etiketo na stranskem šivu. Material: mikroflis iz 100% poliestra. 200 g/m².
XS - 3XL

Ženska jakna z zadrgo iz poliflisa Elevate Rixford

Ženska jakna z zadrgo iz poliflisa Elevate Rixford - Solid Black / XS
Na razprodaji
Ženska jakna z zadrgo iz poliflisa Elevate Rixford. Zapiranje z zadrgo z enostavnim oprijemom, sprednji žepi z zadrgo v kontrastni barvi, detajli s ploščatimi šivi v kontrastni barvi, daljši zadnji rob, ožji pas za popolno prileganje, zanka za obešanje v kontrastni barvi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: 100% mikro flis poliester. 2 brušeni strani, 1 stran anti piling. 180 g/m².
XS - XL

Ženska jakna iz mikroflisa Pitch

Ženska jakna iz mikroflisa Pitch - Solid Black / XS
Na razprodaji
Ženska jakna iz mikroflisa Slazenger Pitch. Sprednji žepi z zadrgo, prsni žep z zadrgo, notranjost ovratnika v kontrastni barvi, notranji žep za naprave z odprtino za slušalke, zadrga z enostavnim oprijemom, ojačevalnim trakom na zatilju v dveh barvah, etiketo z našitkom in etiketo na stranskem šivu. Material: mikroflis iz 100% poliestra. 200 g/m².
XS - 2XL
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje