Flis

Komplet s karafo in kozarci Lane

Komplet s karafo in kozarci Lane
Komplet s karafo in kozarci Lane. Karafa vitkega videza s pokrovom iz plute. Prostornina karafe je 1L. Vključuje 2x 200 ml kozarca. Pakirano v darilni škatli Seasons. Material: steklo, pluta.

Francoska preša Cooper

Francoska preša Cooper
Novost
Francoska preša Cooper. Francoska preša z dvema dvostenskima kozarcema, ki ohranjata pijačo dlje časa toplo. Francoska preša s prostornino 600 ml in kozarci s prostornino 100 ml. Material: steklo, nerjaveče jeklo, ABS plastika.

2-delni komplet kozarcev Boda

2-delni komplet kozarcev Boda
2-delni komplet kozarcev Boda. Dva 300 ml steklena kozarca z dvostensko izolacijo. Idealno za serviranje vaše najljubše kave, ledenega čaja ali katerekoli mrzle ali vroče pijače. Pakirano v luksuzni darilni škatli. Vključuje prostor z logotipom na škatli. Material: steklo.

5-delni komplet z dozirnikom za pijače Festi

5-delni komplet z dozirnikom za pijače Festi
Na razprodaji
5-delni komplet z dozirnikom za pijače Festi. Stekleni dozirnik za serviranje hladnih pijač. Z veliko odprtino z zamaškom za lažje čiščenje in polnjenje. Prostornina 3 l. Vključuje 4 x 200 ml kozarce. Idealno za zabave, dogodke, piknike in poslovne zabave. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: steklo.

Ženska jakna iz flisa z zadrgo Drop

Drop shot full zip micro fleece ladies jacket - White / XL
Ženska jakna iz flisa z zadrgo Slazenger Drop. Ožji pas, žep z zadrgo na rokavu, sprednji žepi z zadrgo, detajli s ploščatimi šivi, notranji žep, elastični robovi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: mikro flis poliester 100%. 2 brušeni strani, 1 stran anti piling. 190 g/m².
S - 2XL

Moška jakna iz mikroflisa z zadrgo Elevate Brossard

Brossard micro fleece full zip jacket - White / 3XL
Moška jakna iz mikroflisa z zadrgo Elevate Brossard. Zapiranje z zadrgo, sprednji žepi z zadrgo, odprtine za palec na rokavih, raglan rokavi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: mikro flis poliester 100%. 2 brušeni strani, 1 stran anti-piling. 190 g/m².
XS - 3XL

Moška jakna z zadrgo iz poliflisa Elevate Rixford

Rixford polyfleece full zip - Orange / XXL
Moška jakna z zadrgo iz poliflisa Elevate Rixford. Zapiranje z zadrgo v kontrastni barvi z enostavnim oprijemom, sprednji žepi z zadrgo v kontrastni barvi, detajli s ploščatimi šivi v kontrastni barvi, zanka za obešanje v kontrastni barvi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: 100% mikro flis poliester. 2 brušeni strani, 1 stran anti piling. 180 g/m².
XS - 2XL

Moška flis jakna z zadrgo Elevate Mani

Mani power fleece full zip jacket - White / 3XL
Moška flis jakna z zadrgo Elevate Mani. Raztegljiv material, odprtine za palce na rokavih, odsevni detajli, notranji žep za naprave, sprednji žepi z zadrgo, žep z zadrgo na rokavu. Material: Jersey iz 91% poliestra in 9% elastana. Brušen na notranji strani. 245 g/m².
XS - 3XL

Ženska jakna iz mikroflisa z zadrgo Elevate Brossard

Brossard micro fleece full zip ladies jacket - White / XXL
Ženska jakna iz mikroflisa z zadrgo Elevate Brossard. Zapiranje z zadrgo, sprednji žepi z zadrgo, odprtine za palec na rokavih, raglan rokavi, ožji pas za popolno prileganje. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: mikro flis poliester 100%. 2 brušeni strani, 1 stran anti piling. 190 g/m².
XS - 2XL

Moška jakna iz mikroflisa Pitch

Pitch microfleece jacket - Grey / S
Moška jakna iz mikroflisa Slazenger Pitch. Sprednji žepi z zadrgo, prsni žep z zadrgo, notranjost ovratnika v kontrastni barvi, notranji žep za naprave z odprtino za slušalke, zadrga z enostavnim oprijemom, ojačevalnim trakom na zatilju v dveh barvah, etiketo z našitkom in etiketo na stranskem šivu. Material: mikroflis iz 100% poliestra. 200 g/m².
XS - 3XL

Ženska jakna z zadrgo iz poliflisa Elevate Rixford

Rixford ladies Polyfleece full Zip - Orange / XL
Ženska jakna z zadrgo iz poliflisa Elevate Rixford. Zapiranje z zadrgo z enostavnim oprijemom, sprednji žepi z zadrgo v kontrastni barvi, detajli s ploščatimi šivi v kontrastni barvi, daljši zadnji rob, ožji pas za popolno prileganje, zanka za obešanje v kontrastni barvi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: 100% mikro flis poliester. 2 brušeni strani, 1 stran anti piling. 180 g/m².
XS - XL

Ženska jakna iz mikroflisa Pitch

Pitch microfleece ladies jacket - Grey / XXL
Ženska jakna iz mikroflisa Slazenger Pitch. Sprednji žepi z zadrgo, prsni žep z zadrgo, notranjost ovratnika v kontrastni barvi, notranji žep za naprave z odprtino za slušalke, zadrga z enostavnim oprijemom, ojačevalnim trakom na zatilju v dveh barvah, etiketo z našitkom in etiketo na stranskem šivu. Material: mikroflis iz 100% poliestra. 200 g/m².
XS - 2XL
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje