Puloverji

Moški pulover s kratko zadrgo Set

Set quarter zip pullover - Grey / XXL
Moški pulover s kratko zadrgo Set. Trendovski moški pulover s kovinsko kratko zadrgo z usnjenim trakcem, ovratnikom, notranjim delom ovratnika v kontrastni barvi, elastičnimi rebrastimi manšetami in rebrastim spodnjim robom. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: 100% bombaž. Mera 12.
S - 3XL

Ženski pulover z V-izrezom Elevate Spruce

Spruce ladies V-neck pullover - Grey melange / L
Ženski pulover z V-izrezom Elevate Spruce. Ovratnik z V-izrezom, našitki na komolcih v kontrastni barvi, ožji pas za popolno prileganje, rebraste manšete in spodnji rob. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: 60% bombaž, 40% poliester. Mera 12.
XS - 2XL

Moški pulover z V-izrezom Elevate Spruce

Spruce V-neck pullover - Grey melange / S
Moški pulover z V-izrezom Elevate Spruce. Ovratnik z V-izrezom, našitki na komolcih v kontrastni barvi, rebraste manšete in spodnji rob. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: 60% bombaž, 40% poliester. Mera 12.
XS - 3XL

Moški pulover z zadrgo Stony

Stony track jacket - Grey melange / XXL
Moški pulover z zadrgo Stony. Notranji žep za shranjevanje naprav, kovinska zadrga z enostavnim oprijemom, sprednjimi žepi, ovratnikom, rebrastimi manšetami in rebrastim spodnjim robom, ojačevalnim trakom na zatilju v dveh barvah, etiketo na stranskem šivu. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Narejen iz 56% poliestra, 37% bombaža in 7% rejona z zadnjim delom iz francoskega frotirja. 240 g/m².
2XS - 3XL
Prikazane cene ne vsebujejo 22% DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje