Kape s šiltom

Dvobarvna 5-delna kapa s šiltom Icarus

Icarus 5 panel duotone cap - Orange / White
Dvobarvna 5-delna kapa s šiltom Icarus. Kapa z ukrivljenim šiltom v kontrastni barvi, obrobljeni prezračevalniki in zapiranje z nastavljivim trakom na ježka. Material: 100% keper bombaž. 175 g/m².

5-delna kapa s šiltom Hades

Hades 5 panel cap - White
5-delna kapa s šiltom Hades. Ventilacijske odprtine, zapiranje na ježka in bombažni detajli v notranjosti. Material: 100% keper bombaž. 175 g/m².

5-delna kapa s šiltom Styx

Styx 5 panel sandwich cap - Orange
5-delna kapa s šiltom Styx. Z ukrivljenim šiltom, ventilacijskimi odprtinami in zapiranjem na ježka. Material: 100% keper bombaž. 175 g/m².

Kapa s šiltom San Diego

San Diego cap - Navy
Kapa s šiltom San Diego. Z odprtinami za prezračevanje in trakom z ježkom za prilagajanje obsegu glave. Material: 100% keper bombaž. 190-195 g/m².

6-delna kapa s šiltom Momentum

Momentum 6-panel cool fit sandwich cap - White
6-delna kapa s šiltom Momentum. Z ukrivljenim šiltom, stranskimi paneli iz mrežaste tkanine in trakom za prilagajanje obsegu glave z gumijastim jezičkom za logotip. Material: 100 % poliester. 120 g/m².

5-delna kapa s šiltom Ceto

Ceto 5 panel sandwich cap - Orange
5-delna kapa s šiltom Ceto. Ukrivljen šilt, ventilacijske odprtine, zapiranje na ježka in bombažni detajli v notranjosti. Material: 100% keper bombaž. 175 g/m².
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje