Šali

Šal Redwood

Šal Redwood - White
Šal Redwood. Z etiketo z logotipom. Material: flis iz 100% poliestra. 2 strani brušeni, ne pušča muckov.

Šal Mark

Šal Mark - Orange
Šal Mark. Dvoslojni pleten šal z etiketo z logotipom. Material: 100% poliakril.

Večnamenski šal

Večnamenski šal - Grey
Novost
Ta večnamenski šal v eni velikosti lahko nosite na več načinov. Z njim si lahko zunaj pokrijte obraz in preprečite, da bi se z roko dotikali ust in nosu. Tako boste zmanjšali tudi širjenje kapljic sline med govorjenjem, kihanjem ali kašljanjem. Šal je izdelan iz lahkega mehkega poliestra, ki diha in je prijeten na dotik. Enostaven in priročen za shranjevanje v torbici! Popoln je za večerne sprehode, zgodnje jutranje vožnje ali celo nočni tek. Pranje v pralnem stroju na 30 stopinjah.

Večnamenska bandana z GRS certifikatom Bryn

Večnamenska bandana z GRS certifikatom Bryn - Navy
Novost
Visokokakovostna, večnamenska bandana iz mehkega in udobnega 100 % certificiranega recikliranega poliestra. Certifikat GRS zagotavlja, da je dobavna veriga 100 % certificirana. Ta bandana je prilagodljiv in večnamenski izdelek: lahko je pokrivalo za obraz, šal, ovratnik, grelec za vrat, kapuca, kapa ali bandana. Lahko jo uporabite za zakrivanje obraza v javnosti ali kot večnamensko bandano za aktivnosti na prostem. Je iz materiala, ki ne potrebuje likanja, in tudi po večkratnem pranju je ruta videti kot nova. Ker jo lahko nosite na več načinov, bo ruta najbolj uporaben dodatek v vaši garderobi.Globalni standard recikliranja (GRS) je prostovoljni standard za sledenje in preverjanje vsebnosti recikliranih materialov v končnem izdelku. Standard velja za celotno dobavno verigo in obravnava sledljivost, okoljska načela, socialne zahteve, vsebnost kemikalij in označevanje izdelkov.

Večnamenska bandana Aster

Večnamenska bandana Aster - White
Novost
Visokokakovostna, večnamenska bandana iz mehke in udobne mešanice poliestra in elastana. Ta bandana je prilagodljiv in večnamenski izdelek: lahko je pokrivalo za obraz, šal, ovratnik, grelec za vrat, kapuca, kapa ali bandana. Lahko jo uporabite za zakrivanje obraza v javnosti ali kot večnamensko bandano za aktivnosti na prostem. Je iz materiala, ki ne potrebuje likanja, in tudi po večkratnem pranju je ruta videti kot nova. Ker jo lahko nosite na več načinov, bo ruta najbolj uporaben dodatek v vaši garderobi.

Večnamenski šal 145 gsm za potisk

Večnamenski šal 145 gsm za potisk
Večnamenski pripomoček, ki ne ščiti pred infektivnimi agensi, ampak nudi preventivno higieno. Nesterilni izdelek, pred uporabo oprati pri 60 stopinjah. Material: Poliester, 145 g/m2.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje