Zimske kape

Kapa Irwin

Irwin beanie - Grey Melange
Kapa Irwin. Enoslojna kapa z dvakrat zloženim robom. Material: 100% poliakril.

Kapa z našitkom Boreas

Boreas beanie with patch - White
Novost
Kapa z našitkom Boreas. Enoslojna kapa z zavihljivim robom in našitkom za blagovno znamko. Enoslojna kapa z dvakrat zloženim robom. Material: 100% poliakril. Našitek iz 100% poliestra.

Kapa Caliber

Caliber beanie - White
Kapa Caliber. Z etiketo z logotipom. Material: flis iz 100% poliestra. 2 strani brušeni, ne pušča muckov. 260 g/m².

Kapa Level

Level beanie - White
Kapa Level. Dvoplastna kapa z etiketo z logotipom. Material: 100% poliakril.

Kapa Spire

Spire beanie - Navy
Kapa Spire. Z etiketo z logotipom. Material: 100 % poliakril.

Kapa Impact Polylana® z AWARE™ tracer

Impact Polylana® beanie with AWARE™ tracer - Navy
Novost
Resnična zgodba o trajnosti brez lažnega zelenega oglaševanja! Kolekcija Impact je narejena z AWARE™ tracer. Z uporabo fizičnega sledilnika AWARE in tehnologije veriženja blokov, AWARE™ zagotavlja uporabo pristnih recikliranih materialov in zmanjšanje porabe vode. Varčujte z vodo in uporabljajte pristne reciklirane tkanine. V namen varstva voda bosta 2 % prihodkov od vsakega prodanega izdelka Impact donirana organizaciji Water.org. S to kapo je bilo privarčevanih 5 litrov vode! Preprosta in udobna kapa, primerna za vsakogar. Klasična kapa z zavihkom lahkotnega videza vas bo grela v hladnih dneh. Kapa je izdelana iz edinstvene preje Polylana®. Preja Polylana® je izdelana iz mešanice primarnih in recikliranih materialov, iz katerih nastanejo inovativna vlakna, podobna akrilnim ali volnenim. Polylana® je alternativa 100 % akrilnim vlaknom, za katero se porabi manj energije in vode in ima tako manjši vpliv na okolje. Univerzalna velikost.

Kapa TORY

TORY. Beanie - Black
Kapa iz polarnega flisa (180 g/m²). Mere: 295 x 230 mm Dodatne informacije o izdelku so okvirne in se lahko razlikujejo.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje