Kemični svinčniki

Maxema DOT glossy C CR (zaloga)

Maxema DOT glossy C CR (zaloga) - Solid Black
Bestseller
Drugačen od ostalih. Pika. Vrhunsko italijansko pisalo DOT, ki je sestavljeno iz elegantnega barvnega telesa z glossy površino, barvno glossy zaponko in kromiranim zgornjim gumbom. Pakiranje 50 kos v škatlici. Za model in barve iz naše zaloge velja minimalno naročilo 100 kos.

Maxema MOOD soft touch GOM C M1

 Maxema MOOD soft touch GOM C M1 - Lime Green
Priporočamo
Čiste linije. Unikaten dizajn. Vrhunsko italijansko pisalo MOOD, ki je sestavljeno iz elegantnega barvnega telesa s soft touch površino, barvno glossy zaponko, kromiranim zgornjim gumbom in konico. Pakiranje 50 kos v škatlici. Za model in barve iz redne ponudbe velja minimalno naročilo 500 kos.

Kemični svinčnik Uppsala

Kemični svinčnik Uppsala - Silver
Kemični svinčnik Uppsala. Klasičen kemični svinčnik na zasuk. Vključuje žametno vrečko za shranjevanje in darilno škatlo Avenue (velikost: Velikost 16 x 2,5 x 1,5 cm. Material: kovina.

Kemični svinčnik IM Premium

Kemični svinčnik IM Premium - Espresso
Kemični svinčnik IM Premium. Profesionalen, zanesljiv. Uveljavljen, uglajen idealen partner z neomejenim potencialom. Z detajli iz nerjavečega jekla v prepoznavnem Parker videzu za nepozabno izkušnjo pisanja. Pakirano v darilni škatli Parker. Dostavljeno s patentiranim vložkom za kemični svinčnik QuinkFlow. Ekskluziven dizajn. Material: kovina.

Kemični svinčnik Waterman Hémisphère

Kemični svinčnik Waterman Hémisphère - Silver / Gold
Kemični svinčnik Waterman Hémisphère. Preprostega, klasičnega videza. Praktičen in diskreten, saj ga lahko neopazno pospravite v žep, torbo ali dnevnik. Atraktiven dizajn z zapeljivo, preprosto eleganco. Pakirano v darilni škatli Waterman. Vključuje polnilo za ponovno polnjenje. Ekskluziven dizajn. Material: nerjaveče jeklo.

Darilni komplet dveh kemičnih svinčnikov Nonet

Darilni komplet dveh kemičnih svinčnikov Nonet - Solid Black / Gold
Novost
Darilni komplet dveh kemičnih svinčnikov Nonet. Sodoben komplet vključuje kemični svinčnik na zasuk in kemični roler s pokrovčkom, pakirano v darilni škatli Luxe. Oba kemična svinčnika imata zlate detajle. Vključuje polnilo. Zgornji del ima zlato podlago. Velikost kemičnega svinčnika: 13,4 cm, 1,05 cm, teža: 23 g, dolžina pisanja: 800 m. Velikost kemičnega rolerja: 13,5 cm, 1,05 cm, teža: 23 g, dolžina pisanja: 400 m. Material: kovina.

Črn kemični svinčnik iz pšenične slame Nash

Črn kemični svinčnik iz pšenične slame Nash - Green
Novost
Črn kemični svinčnik iz pšenične slame Nash. Kemični svinčnik iz pšenične slame in črnimi detajli. Pšenična slama ostane nad stebli po žetvi pšeničnih zrn, kar zmanjša količino uporabljene plastike. Material: ABS plastika, pšenična slama.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje