Nalivna peresa

Nalivno pero IM

IM fountain pen - White
Priporočamo
Nalivno pero IM. Profesionalen, zanesljiv. Uveljavljen, uglajen idealen partner z neomejenim potencialom. Z detajli iz nerjavečega jekla v prepoznavnem Parker videzu za nepozabno izkušnjo pisanja. Pakirano v darilni škatli Parker. Vključuje dodatno bombico za polnjenje. Ekskluziven dizajn. Material: kovina.

Nalivno pero Hémisphère deluxe

Hémisphère deluxe premium fountain pen - Blue
Nalivno pero Hémisphère deluxe. Nova kolekcija Hémisphère premium z laserskimi vzorci in naravnimi elementi. Na voljo kot kemični svinčnik, roler ali nalivno pero v treh barvnih kombinacijah: lakirana modra s prepoznavnimi vzorci na pokrovčku, sofisticirana roza z vzorci in nepredvidljiva bela z drznimi vzorci. Pakirano v darilni škatli Waterman. Material: kovina.

Modno nalivno pero Hémisphère core

Hémisphère core fashion fountain pen - Red
Modno nalivno pero Hémisphère core. Prepoznavnega vitkega videza z ozko zaponko in širokim obročkom, na voljo kot kemični svinčnik, roler ali nalivno pero. Na voljo v treh modnih barvah: sodobna kovinsko rdeča, koralno roza in kovinsko modra. Pakirano v darilni škatli Waterman. Material: kovina.

Nalivno pero Waterman Expert

Nalivno pero Waterman Expert
Nalivno pero Waterman Expert. Novi drzni dizajn kolekcije Expert. V tej kolekciji se tako klasične kot drzne barve srečujejo z ikoničnim dizajnom in skupaj ustvarijo vrhunski personaliziran izdelek v prefinjenem poslovnem slogu. Vključuje polnilo za ponovno polnjenje, pakirano v darilni škatli Waterman. Ekskluziven dizajn. Lakirano.

Nalivno pero Urban premium

Nalivno pero Urban premium
Nalivno pero Urban premium. Prepoznaven slog z izjemno zmogljivostjo. S 100-letno Parker tradicijo v novem sodobnem slogu. S svojo ukrivljeno obliko dopolnjuje vsak osebni slog za neponovljivo izkušnjo pisanja. Pakirano v darilni škatli Parker. Vključuje dodatno bombico za polnjenje. Ekskluziven dizajn. Material: kovina.

Nalivno pero Waterman Carène

Nalivno pero Waterman Carène
Nalivno pero Waterman Carène. Prepoznavnega Waterman videza. Nalivno pero v črnem lakiranem videzu z 18-karatno pozlačeno konico in srebrnimi detajli, ki dajo peresu pridih sodobnosti. Vključuje polnilo za ponovno polnjenje, pakirano v darilni škatli Waterman. Ekskluziven dizajn. Lakirano.

Nalivno pero Carène

Nalivno pero Carène
Nalivno pero Carène. Modra barva navdihuje razburljivo novo kolekcijo kemičnih svinčnikov Waterman. Zasnovani s pariško eleganco in oblikovani s skrbno nego, vsak kemični svinčnik skriva v sebi potencial, da sprosti neomejeno količino ustvarjalnost iz svojega lastnika. Vključuje polnilo za ponovno polnjenje, pakirano v darilni škatli Waterman. Lakirano.

Nalivno pero Waterman Graduate

Nalivno pero Waterman Graduate
Nalivno pero Waterman Graduate. Klasičnega videza z odlično funkcionalnostjo. Idealno za vsakodnevno uporabo ali kot darilo. Vključuje polnilo za ponovno polnjenje, pakirano v darilni škatli Waterman. Ekskluziven dizajn. Material: nerjaveče jeklo.

Nalivno pero Urban

Urban fountain pen - Solid black / Chrome
Nalivno pero Urban. Prepoznaven slog z izjemno zmogljivostjo. S 100-letno Parker tradicijo v novem sodobnem slogu. S svojo ukrivljeno obliko dopolnjuje vsak osebni slog za neponovljivo izkušnjo pisanja. Vključuje dodatno bombico za polnjenje. Ekskluziven dizajn. Material: kovina.

Nalivno pero iz nerjavečega jekla Parker Jotter

Jotter stainless steel fountain pen - Stainless steel / Gold
Novost
Nalivno pero iz nerjavečega jekla Parker Jotter. Nalivno pero je moderna interpretacija originalne izdaje. Iz nerjavečega jekla in kromiranimi detajli. Pakirano v darilni škatli Parker. Velikost konice: Tanka (0,5 mm). Material: nerjaveče jeklo.
Prikazane cene ne vsebujejo 22% DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje