Eko in lesena pisala

Eko in lesena pisala

Črn kemični svinčnik iz pšenične slame Nash

Črn kemični svinčnik iz pšenične slame Nash - Royal Blue
Novost
Črn kemični svinčnik iz pšenične slame Nash. Kemični svinčnik iz pšenične slame in črnimi detajli. Pšenična slama ostane nad stebli po žetvi pšeničnih zrn, kar zmanjša količino uporabljene plastike. Material: ABS plastika, pšenična slama.

Kemični svinčnik Nash PET

Kemični svinčnik Nash PET - Transparent Clear
Novost
Kemični svinčnik Nash PET. Kemični svinčnik iz PET plastike. PET plastika je prozorna, močna in lahka plastika. Mogoče jo je reciklirati, saj je najbolj reciklirana vrsta plastike na svetu. Ta različica zvezka je bolj trajnostna, okolju prijazna izbira uspešne Nash ponudbe in je na voljo v različnih barvah. Material: PET plastika.

Recikliran kemični svinčnik Vancouver

Recikliran kemični svinčnik Vancouver - Transparent Clear
Novost
Recikliran kemični svinčnik Vancouver. Kemični svinčnik s prozornim oprijemom. Izdelan iz recikliranih stekleničk za vodo in prispeva k zmanjšanju količine plastičnih odpadkov. Material: reciklirana PET plastika.

Kemični svinčnik iz bambusa Nash

Kemični svinčnik iz bambusa Nash
Kemični svinčnik iz bambusa Nash. Kemični svinčnik iz bambusa s kromirano sponko in detajli iz ABS plastike. Barva bambusa se lahko spreminja. Material: bambus, ABS plastika.

Kemični svinčnik iz pšenične slame Moneta ABS

Kemični svinčnik iz pšenične slame Moneta ABS - Solid Black
Novost
Kemični svinčnik iz pšenične slame Moneta ABS. Kemični svinčnik iz 48% pšenične slame. Pšenična slama ostane nad stebli po žetvi pšeničnih zrn, kar zmanjša količino uporabljene plastike. Kemični svinčnik ima kromirane detajle in je na voljo v različnih barvah. Kolekcija Moneta je na voljo v različnih slogih in barvah. Material: ABS plastika, pšenična slama.

Kemični svinčnik iz pšenične slame Nash

Kemični svinčnik iz pšenične slame Nash - Chrome
Novost
Kemični svinčnik iz pšenične slame Nash. Kemični svinčnik iz pšenične slame in kromiranimi barvnimi detajli. Pšenična slama ostane nad stebli po žetvi pšeničnih zrn, kar zmanjša količino uporabljene plastike. Material: ABS plastika, pšenična slama.

Kemični svinčnik iz pšenične slame Tual

Kemični svinčnik iz pšenične slame Tual - Solid Black
Novost
Kemični svinčnik iz pšenične slame Tual. Eleganten kemični svinčnik, narejen iz pšenične slame z barvnimi kromiranimi detajli. Pšenična slama ostane nad stebli po žetvi pšeničnih zrn, kar zmanjša količino uporabljene plastike. Material: pšenična slama, ABS plastika.

Kemični svinčnik iz pšenične slame Tidore

Kemični svinčnik iz pšenične slame Tidore - Natural
Novost
Kemični svinčnik iz pšenične slame Tidore. Kemični svinčnik v sodobnem slogu iz pšenične slame in osupljivimi kromiranimi detajli. Pšenična slama ostane nad stebli po žetvi pšeničnih zrn, kar zmanjša količino uporabljene plastike. Material: pšenična slama, ABS plastika.

Kemični svinčnik iz pšenične slame z držalom za telefon Medan

Kemični svinčnik iz pšenične slame z držalom za telefon Medan - Solid Black
Novost
Kemični svinčnik iz pšenične slame z držalom za telefon Medan. Kemični svinčnik, narejen iz pšenične slame. Pšenična slama ostane nad strniščem po žetvi, kar zmanjša količino uporabljene plastike. Zgornji del svinčnika ima funkcijo držala za pametne telefone. Material: pšenična slama, ABS plastika.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje