Eko in lesena pisala

Eko in lesena pisala

Pisalo Eco-pen

Write responsible Eco-Pen - White
Bodite okoljevarstveni! Ta recikliran kemični svinčnik je narejen iz pšenične slame s pluto. Vključno s ca. 1200 m pisalne dolžine, nemško modro črnilo Dokumental® s TC kroglico za izjemno gladko drsenje po papirju.

Pisalo iz bambusa in pšenične slame

Bamboo & wheat straw pen - White
Novost
To edinstveno pisalo združuje dva trajnostna materiala, ki se zlijeta v lep dizajn. Pisalo je narejeno iz bambusa in detajlov iz pšenične slame. Z modrim polnilom Dokumental in TC kroglico za izjemno gladko drsenje po papirju. Povprečna dolžina pisanja je 1200 metrov. Steblo iz 100% bambusa. Sestava: 60% pšenične slame/40% ABS.

Pisalo iz pšenične slame

Wheat straw pen - White
Novost
To lepo pisalo je narejeno iz ostankov stebel požete pšenice. Zaradi tega je pisalo trpežno in zagotavlja odlično izkušnjo pisanja. Ima modro polnilno črnilo Dokumental s TC kroglico za izjemno gladko drsenje po papirju. Povprečna dolžina pisanja je 1200 metrov. Sestava: 40% pšenična slama in 60% ABS.

Kemični svinčnik Montado

Cork/ Wheat-Straw/ PP ball pen Montado - Black
Kemični svinčnik iz plute in okolju prijazne pšenične slame (50 %) ter ABS plastike (50 %). Modro črnilo. Pluta je naravni material, zaradi svoje strukturne narave in površinske poroznosti se lahko končni rezultat tiska razlikuje od izdelka do izdelka.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje