Luksuzna pisala

Luksuzna pisala

Kemični svinčnik IM Premium

IM Premium ballpoint pen - Blue
Kemični svinčnik IM Premium. Profesionalen, zanesljiv. Uveljavljen, uglajen idealen partner z neomejenim potencialom. Z detajli iz nerjavečega jekla v prepoznavnem Parker videzu za nepozabno izkušnjo pisanja. Pakirano v darilni škatli Parker. Dostavljeno s patentiranim vložkom za kemični svinčnik QuinkFlow. Ekskluziven dizajn. Material: kovina.

Kemični svinčnik Waterman Hémisphère

Hémisphère ballpoint pen - Silver / Gold
Kemični svinčnik Waterman Hémisphère. Preprostega, klasičnega videza. Praktičen in diskreten, saj ga lahko neopazno pospravite v žep, torbo ali dnevnik. Atraktiven dizajn z zapeljivo, preprosto eleganco. Pakirano v darilni škatli Waterman. Vključuje polnilo za ponovno polnjenje. Ekskluziven dizajn. Material: nerjaveče jeklo.

Roler Hémisphère core fashion

Hémisphère core fashion rollerball pen - Blue
Roler Hémisphère core fashion. Prepoznavnega vitkega videza z ozko zaponko in širokim obročkom, na voljo kot kemični svinčnik, roler ali nalivno pero. Na voljo v treh modnih barvah: sodobna kovinsko rdeča, koralno roza in kovinsko modra. Pakirano v darilni škatli Waterman. Material: kovina.

Darilni komplet dveh kemičnih svinčnikov Nonet

Nonet duo pen gift set - Gold
Novost
Darilni komplet dveh kemičnih svinčnikov Nonet. Sodoben komplet vključuje kemični svinčnik na zasuk in kemični roler s pokrovčkom, pakirano v darilni škatli Luxe. Oba kemična svinčnika imata zlate detajle. Vključuje dodatno polnilo. Zgornji del ima zlato podlago. Velikost kemičnega svinčnika: 13,4 cm, 1,05 cm, teža: 23 g, dolžina pisanja: 800 m. Velikost kemičnega rolerja: 13,5 cm, 1,05 cm, teža: 23 g, dolžina pisanja: 400 m. Material: kovina.

Kemični svinčnik Parker Jotter

Jotter ballpoint pen - White / Silver
Novost
Bestseller
Kemični svinčnik Parker Jotter. Ikonični Parker kemični svinčnik je najboljša izbira za aktivne pisce in pisatelje. Pakirano v darilni škatli Parker. Dostavljeno s patentiranim vložkom za kemični svinčnik QuinkFlow. Ekskluziven dizajn. Material: plastika, nerjaveče jeklo.

Nalivno pero IM

IM fountain pen - White
Priporočamo
Nalivno pero IM. Profesionalen, zanesljiv. Uveljavljen, uglajen idealen partner z neomejenim potencialom. Z detajli iz nerjavečega jekla v prepoznavnem Parker videzu za nepozabno izkušnjo pisanja. Pakirano v darilni škatli Parker. Vključuje dodatno bombico za polnjenje. Ekskluziven dizajn. Material: kovina.

Kemični svinčnik Waterman Hémisphère

Hémisphère ballpoint pen - White
Kemični svinčnik Waterman Hémisphère. Preprostega, klasičnega videza. Praktičen in diskreten, saj ga lahko neopazno pospravite v žep, torbo ali dnevnik. Atraktiven dizajn z zapeljivo, preprosto eleganco. Pakirano v darilni škatli Waterman. Vključuje en vložek za kemični svinčnik. Ekskluziven dizajn. Lakirano.

Kemični svinčnik Rapid Pro

Rapid Pro ballpoint pen - Silver
Kemični svinčnik Rapid Pro. Popolno orodje za skiciranje, pisanje in risanje. Iz trdne kovine s šesterokotnim videzom in rebrastim vzorcem. Vključuje polnilo za ponovno polnjenje. Pakirano v darilni škatli rOtring. Vključuje en vložek za kemični svinčnik. Ekskluziven dizajn. Material: kovina.

Kromiran in mat kemični svinčnik Jotter XL

Jotter XL matte with chrome trim ballpoint pen - Grey
Kromiran in mat kemični svinčnik Jotter XL. Kolekcija Jotter XL s kemičnimi svinčniki XL velikosti, elegantnega videza s prepoznavnimi Jotter elementi. Dolžina in premer kemičnega svinčnika sta bila povečana za 7%, kar ponuja prijetno izkušnjo pisanja za tiste, ki raje uporabljajo večje kemične svinčnike. Material: kovina.

Kemični roler Parker Vector

Vector rollerball pen - White
Novost
Priporočamo
Kemični roler Parker Vector. Preprost, uporaben in zanesljiv kemični svinčnik posebne prilagodljivosti in kakovosti. Pakirano v darilni škatli Parker. Vključuje polnilo za ponovno polnjenje. Ekskluziven dizajn. Material: plastika, nerjaveče jeklo.

Nalivno pero Hémisphère deluxe

Hémisphère deluxe premium fountain pen - Blue
Nalivno pero Hémisphère deluxe. Nova kolekcija Hémisphère premium z laserskimi vzorci in naravnimi elementi. Na voljo kot kemični svinčnik, roler ali nalivno pero v treh barvnih kombinacijah: lakirana modra s prepoznavnimi vzorci na pokrovčku, sofisticirana roza z vzorci in nepredvidljiva bela z drznimi vzorci. Pakirano v darilni škatli Waterman. Material: kovina.

Roler Sonnet

Sonnet rollerball pen - Blue / Silver
Roler Sonnet. Parkerjev simbol elegance s klasičnim prefinjenim slogom. Skrbno izbrani detajli za dodatek prefinjenosti k vaši izkušnji pisanja. Pakirano v darilni škatli Parker. Vključuje polnilo za ponovno polnjenje. Ekskluziven dizajn. Material: kovina.
Prikazane cene ne vsebujejo 22% DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje