Stylus pisala

Stylus pisala

Črn kemični svinčnik z oprijemom Nash light-up

Nash light-up black barrel and grip ballpoint pen - White
Novost
Na razprodaji
Črn kemični svinčnik z oprijemom Nash light-up. Kemični svinčnik na zasuk s črnim mat videzom, barvno konico za zaslon na dotik, gumijastim oprijemom in kovinsko sponko. Posebej zasnovan prostor za dodelavo z laserskim graviranjem. Logotip ali znamka bosta po laserski gravuri kar zasijala izpod črne barve v barvi konice za zaslon na dotik. Baterija vključena. Material: ABS plastika.

Darilni komplet dveh kemičnih svinčnikov Libretto

Darilni komplet dveh kemičnih svinčnikov Libretto
Darilni komplet dveh kemičnih svinčnikov Libretto. Ekskluzivno zasnovan komplet vključuje kemični svinčnik in kemični svinčnik s konico za zaslon na dotik. Vključuje dodatno polnilo, pakirano v darilni škatli »LUXE« (16x5x2,5 cm). Material: kovina.

Darilni komplet s kemičnimi svinčniki Pacific

Darilni komplet s kemičnimi svinčniki Pacific
Darilni komplet s kemičnimi svinčniki Pacific. Ekskluzivno izdelan darilni komplet vključuje kemični svinčnik in roler s konico za zaslon na dotik z dodatno bombico za polnjenje. Konica iz mehke gume je vgrajena na vrh kemičnega svinčnika, s katero boste odpravili madeže in prstne odtise z zaslona vašega telefona ali tabličnega računalnika. Združljiv s katerokoli napravo z zaslonom na dotik. Idealen tudi za vsakodnevno uporabo na javnih napravah z zaslonom na dotik, kot je bankomat. Vključuje dodatno bombico za polnjenje, pakirano v darilni škatli LUXE. (17x5,5x3cm). Material: kovina.

Enostavno kovinsko pisalo

Simplistic metal pen - White
Kovinski kemični svinčnik z brezčasno zasnovo. Doživite nove ustvarjalne možnosti s tem sodobnim pisalom. Vključuje nemško modro polnilo Dokumental® za ca. 1200 m pisalne dolžine s TC kroglico za izjemno gladko drsenje po papirju.

Tanko aluminijasto pisalo

Slim aluminium stylus pen - White
Aluminijasti kemični svinčnik s funkcijo na zasuk. Za pisanje in dotik. Vključuje nemško modro polnilo Dokumental® za ca. 1200 m pisalne dolžine s TC kroglico za izjemno gladko drsenje po papirju.

Pisalni komplet Executive

Pisalni komplet Executive
Avtentični pisalni komplet, ki ima vse značilnosti klasične kakovosti. Visokokakovostni težki medeninasti kovinski roler in kemični svinčnik blagovne znamke Swiss Peak. Vključno z vrhunsko usnjeno torbico iz PU in darilno škatlo. Modro črnilo.
Prikazane cene ne vsebujejo 22% DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje