Stylus pisala

Stylus pisala

Črn kemični svinčnik z oprijemom Nash light-up

Nash light-up black barrel and grip ballpoint pen - White
Novost
Na razprodaji
Črn kemični svinčnik z oprijemom Nash light-up. Kemični svinčnik na zasuk s črnim mat videzom, barvno konico za zaslon na dotik, gumijastim oprijemom in kovinsko sponko. Posebej zasnovan prostor za dodelavo z laserskim graviranjem. Logotip ali znamka bosta po laserski gravuri kar zasijala izpod črne barve v barvi konice za zaslon na dotik. Baterija vključena. Material: ABS plastika.

Darilni komplet dveh kemičnih svinčnikov Libretto

Darilni komplet dveh kemičnih svinčnikov Libretto
Darilni komplet dveh kemičnih svinčnikov Libretto. Ekskluzivno zasnovan komplet vključuje kemični svinčnik in kemični svinčnik s konico za zaslon na dotik. Vključuje dodatno polnilo, pakirano v darilni škatli »LUXE« (16x5x2,5 cm). Material: kovina.

Kemični svinčnik s konico za zaslon na dotik Geneva

Kemični svinčnik s konico za zaslon na dotik Geneva
Kemični svinčnik s konico za zaslon na dotik Geneva. Prefinjen kemični svinčnik z matiranim zgornjim delom in svetlečim kromiranim spodnjim delom ter ujemajočimi kromiranimi detajli. Pakirano v žametni vrečki in darilni škatli Avenue (velikost: Velikost 16 x 2,5 x 1,5 cm. Material: kovina.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje