Moške jakne

Moška softshell jakna Slazenger Match

Match softshell jacket - Mid Green / XL
Bestseller
Moška softshell jakna Slazenger Match. Vodoodporna (3000 mm), zračna (3000 g/m²), z daljšim zadnjim robom, trakci za zategovanje z omejevalnikom, nastavljivimi manšetami, žepi z zadrgo, žepom z zadrgo na rokavu. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Narejena iz 100% poliestra in 100% poliestrskega mikro flisa. 360 g/m².
S - 3XL

Moška softshell jakna Elevate Langley

Langley men's softshell jacket - Navy / 3XL
Bestseller
Moška softshell jakna Elevate Langley. Vodoodporna (5000 mm), zračna (3000 g/m²), raztegljiva, troslojna iz mikroflisa in TPU materiala, snemljiva kapuca, nastavljive manšete z zapiranjem na ježka, vrvice za zategovanje, zapiranje na zadrgo, žepi z zadrgo. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: tkanina iz 90% poliestra in 10% elastana, vezana s 100% poliestrskim mikroflisom. 300 g/m².
XS - 3XL

Moška softshell jakna Elevate Orion

Orion men's softshell jacket - Red / 3XL
Novost
Bestseller
Moška softshell jakna Elevate Orion. Možnost dodelave v notranjosti, snemljiv listek z blagovno znamko za optimalno udobje, prsni žep z zadrgo, sprednji žepi, zanka za obešanje. Material: 100% poliester, 100% poliestrski mikroflis. 250 g/m².
XS - 3XL

Izolacijska hibridna moška jakna Elevate Banff

Banff men's hybrid insulated jacket - Storm Grey / M
Bestseller
Izolacijska hibridna moška jakna Elevate Banff. Notranja odprtina za slušalke, daljši spodnji rob, elastične manšete v kontrastni barvi, obrobni detajli, odsevni detajli, zapiranje z zadrgo z enostavnim oprijemom, zanka za obešanje. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: 100% najlon, z vodoodbojen. Kontrastna tkanina: 94% poliester, 6% elastan z vodoodpornim premazom. 38 g/m².
XS - 2XL

Pletena moška jakna Elevate Tremblant

Tremblant men's knit jacket - Heather Grey / XXL
Pletena moška jakna Elevate Tremblant. Zapiranje z zadrgo v kontrastni barvi, sprednji žepi z zadrgo v kontrastni barvi, prsni žep, odprtine za palec, podaljšan zadnji rob, detajli s ploščatimi šivi v kontrastni barvi, odprtina za slušalke. Material: 100% poliester. 305 g/m2.
XS - 2XL

Lahka moška puhovka Elevate Scotia

Scotia men's lightweight down jacket - Orange / M
Na razprodaji
Bestseller
Lahka moška puhovka Elevate Scotia. Žep na rokavu z zadrgo, prsni žep z zadrgo, sprednji žepi z zadrgo, elastični rokavi, zadrga za zapiranje v kontrastni barvi, zanka za obešanje. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: 100% najlon z vodoodporno oblogo 20D. 90% puh, 10% perje. 115 g/m². 115 g/m².
XS - 3XL

Moška izolacijska jakna Elevate Athenas

Athenas men's insulated jacket - Storm Grey / M
Novost
Bestseller
Moška izolacijska jakna Elevate Athenas. Možnost dekoracije v notranjosti, snemljiv listek z blagovno znamko za optimalno udobje, prsni žep z zadrgo, sprednji žepi z zadrgo, elastični šivi, zapiranje z zadrgo z enostavnim oprijemom, zanka za obešanje. Material: 100% najlon, 380T cire material. 38 g/m².
XS - 3XL

Lahka moška jakna Elevate Flint

Flint men's lightweight jacket - Yellow / L
Lahka moška jakna Elevate Flint. Zložljiva kapuca, odprtine za palce, prsni žep z zadrgo, ventilacijske odprtine na zadnji strani, kovinsko zadrgo z zaščito proti vetru, zaščito za brado, detajli z odsevniki, elastične manšete, vrvice za zategovanje z omejevalnikom. Material: 240T 100% poliester z vodoodpornim premazom. 80 g/m².
XS - 2XL

Moška izolacijska jakna Under Spin

Under Spin insulated jacket - White / M
Moška izolacijska jakna Slazenger Under Spin. Vodoodporna (200 mm), vključuje zložljivo kapuco, nastavljive manšete, sprednje žepe, notranji žep, zanko za obešanje. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: 100% poliester z AC prevleko. Podloga iz 100% poliestra, taffeta. Zunanja obloga iz 100% poliestra. 107 g/m².
S - 3XL

Moška flis jakna z zadrgo Elevate Mani

Mani men's performance full zip fleece jacket - Red / XL
Moška flis jakna z zadrgo Elevate Mani. Raztegljiv material, odprtine za palce na rokavih, odsevni detajli, notranji žep za naprave, sprednji žepi z zadrgo, žep z zadrgo na rokavu. Material: Jersey iz 91% poliestra in 9% elastana. Brušen na notranji strani. 245 g/m².
XS - 3XL

Moška reciklirana softshell jakna Coltan

Coltan men’s GRS recycled softshell jacket - Nxt Blue / XS
Okolju prijazna izbira. Vodoodporna do 8000 mm in zračna 2000 g/m². Iz treh slojev: tkani material, TPU material, mikroflis. Zapiranje z zadrgo s certifikatom GRS. S sprednjimi žepi z zadrgo s certifikatom GRS, elastičnimi vrvicami za zategovanje z omejevalnikom in s certifikatom GRS, nastavljivim robom rokava na ježka. Oznake na oblačilu so natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete.Globalni standard recikliranja (GRS) je prostovoljni standard za sledenje in preverjanje vsebnosti recikliranih materialov v končnem izdelku. Standard velja za celotno dobavno verigo in obravnava sledljivost, okoljska načela, socialne zahteve, vsebnost kemikalij in označevanje izdelkov.
XS - 3XL

Moška jakna iz flisa z zadrgo Drop

Drop shot full zip micro fleece jacket - Grey / S
Moška jakna iz flisa z zadrgo Slazenger Drop. Sprednji žepi z zadrgo, žep z zadrgo na rokavu, detajli s ploščatimi šivi, notranji žep, elastičnimi robovi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: 100% mikro flis poliester. 2 brušeni strani, 1 stran anti piling. 190 g/m².
S - 3XL
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje