Ženske jakne

Ženska softshell jakna Slazenger Match

Ženska softshell jakna Slazenger Match - Mid Green / 2XL
Bestseller
Ženska softshell jakna Slazenger Match. Vodoodporna (3000 mm), zračna (3000 g/m²), z daljšim zadnjim robom, ožjim pasom za popolno prileganje, trakci za zategovanje z omejevalnikom, nastavljivimi manšetami, žepi z zadrgo, žepom z zadrgo na rokavu, zadrgo. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Narejena iz 100% poliestra in 100% poliestrskega mikro flisa. 360 g/m².
S - 2XL

Ženska softshell jakna Elevate Langley

Ženska softshell jakna Elevate Langley - Navy / XL
Bestseller
Ženska softshell jakna Elevate Langley. Vodoodporna (5000 mm), zračna (3000 g/m²), raztegljiva, troslojna iz mikroflisa in TPU materiala, snemljiva kapuca, nastavljive manšete z zapiranjem na ježka, ožji pas za popolno prileganje, vrvice za zategovanje, zapiranje na zadrgo, žepi z zadrgo. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: tkanina iz 90% poliestra in 10% elastana, vezana s 100% poliestrskim mikroflisom. 300 g/m².
XS - 2XL

Ženska softshell jakna Elevate Orion

Ženska softshell jakna Elevate Orion - Orange / S
Novost
Ženska softshell jakna Elevate Orion. Možnost dodelave v notranjosti, snemljiv listek z blagovno znamko za optimalno udobje, prsni žep z zadrgo, sprednji žepi, ožji pas za popolno prileganje, zanka za obešanje. Material: 100% poliester, 100% poliestrski mikroflis. 250 g/m².
XS - 2XL

Izolacijska hibridna ženska jakna Elevate Banff

Izolacijska hibridna ženska jakna Elevate Banff - Storm Grey / XS
Izolacijska hibridna ženska jakna Elevate Banff. Notranja odprtina za slušalke, daljši spodnji rob, ožji pas za popolno prileganje, elastične manšete v kontrastni barvi, obrobni detajli, odsevni detajli, zapiranje z zadrgo z enostavnim oprijemom, zanka za obešanje. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: 100% najlon. Kontrastna tkanina: 94% poliester, 6% elastan z vodoodpornim premazom. 38 g/m².
XS - XL

Pletena ženska jakna Elevate Tremblant

Pletena ženska jakna Elevate Tremblant - Heather Grey / XS
Pletena ženska jakna Elevate Tremblant. Zapiranje z zadrgo v kontrastni barvi, sprednji žepi z zadrgo v kontrastni barvi, prsni žep, odprtine za palec, podaljšan zadnji rob, detajli s ploščatimi šivi v kontrastni barvi, odprtina za slušalke. Material: 100% poliester. 305 g/m2.
XS - XL

Lahka ženska puhovka Scotia

Lahka ženska puhovka Scotia - Red / XL
Na razprodaji
Bestseller
Lahka ženska puhovka Elevate Scotia. Ožji pas za popolno prileganje, žep na rokavu z zadrgo, prsni žep z zadrgo, sprednji žepi z zadrgo, elastični rokavi, zadrga za zapiranje v kontrastni barvi, zanka za obešanje. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: 100% najlon z vodoodporno oblogo 20D. 90% puh, 10% perje. 115 g/m². 115 g/m².
XS - 2XL

Ženska izolacijska jakna Elevate Athenas

Ženska izolacijska jakna Elevate Athenas - Blue / L
Novost
Ženska izolacijska jakna Elevate Athenas. Možnost dekoracije v notranjosti, snemljiv listek z blagovno znamko za optimalno udobje, prsni žep z zadrgo,ožji pas za popolno prileganje, sprednji žepi z zadrgo, elastični šivi, zapiranje z zadrgo z enostavnim oprijemom, zanka za obešanje. Material: 100% najlon, 380T cire material. 38 g/m².
XS - 2XL

Elevate Flint lahka ženska jakna

Elevate Flint lahka ženska jakna - Yellow / XL
Elevate Flint lahka ženska jakna. Zložljiva kapuca, odprtine za palce, prsni žep z zadrgo, ventilacijske odprtine na zadnji strani, ožji pas za popolno prileganje, kovinsko zadrgo z zaščito proti vetru, zaščito za brado, detajli z odsevniki, elastične manšete, vrvice za zategovanje z omejevalnikom. Material: 240T 100% poliester z vodoodpornim premazom. 80 g/m².
XS - XL

Ženska izolacijska jakna Under Spin

Ženska izolacijska jakna Under Spin - White / L
Ženska izolacijska jakna Slazenger Under Spin. Vodoodporna (200 mm), vključuje zložljivo kapuco, nastavljive manšete, ožji pas za popolno prileganje, sprednje žepe, notranji žep, zanko za obešanje. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: 100% poliester z AC prevleko. Podloga iz 100% poliestra, taffeta. Zunanja obloga iz 100% poliestra. 107 g/m².
S - 2XL

Ženska flis jakna z zadrgo Elevate Mani

Ženska flis jakna z zadrgo Elevate Mani - Solid Black / M
Ženska flis jakna z zadrgo Elevate Mani. Raztegljiv material, odprtine za palce na rokavih, odsevni detajli, notranji žep za naprave, sprednji žepi z zadrgo, žep z zadrgo na rokavu. Material: Jersey iz 91% poliestra in 9% elastana. Brušen na notranji strani. 245 g/m².
XS - 2XL

Ženska reciklirana softshell jakna Coltan

Ženska reciklirana softshell jakna Coltan - Nxt Blue / XL
Okolju prijazna izbira. Vodoodporna do 8000 mm in zračna 2000 g/m². Iz treh slojev: tkani material, TPU material, mikroflis. Zapiranje z zadrgo s certifikatom GRS. S sprednjimi žepi z zadrgo s certifikatom GRS, elastičnimi vrvicami za zategovanje z omejevalnikom in s certifikatom GRS, ožjim pasom za popolno prileganje, nastavljivim robom rokava na ježka. Oznake na oblačilu so natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete.Globalni standard recikliranja (GRS) je prostovoljni standard za sledenje in preverjanje vsebnosti recikliranih materialov v končnem izdelku. Standard velja za celotno dobavno verigo in obravnava sledljivost, okoljska načela, socialne zahteve, vsebnost kemikalij in označevanje izdelkov.
XS - 2XL

Ženska jakna iz flisa z zadrgo Drop

Ženska jakna iz flisa z zadrgo Drop - Navy / 2XL
Ženska jakna iz flisa z zadrgo Slazenger Drop. Ožji pas, žep z zadrgo na rokavu, sprednji žepi z zadrgo, detajli s ploščatimi šivi, notranji žep, elastični robovi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: mikro flis poliester 100%. 2 brušeni strani, 1 stran anti piling. 190 g/m².
S - 2XL
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje