Moške jopice

Moški pulover z zadrgo in kapuco Groundie

Moški pulover z zadrgo in kapuco Groundie - Grey Melange / S
Na razprodaji
Moški pulover z zadrgo in kapuco Groundie. Z barvno podlogo iz jerseya v notranjosti, notranjim žepom za shranjevanje naprav, odprtinami za palce, trakci za zategovanje, zunanjim žepom, detajli s ploščatimi šivi v kontrastni barvi, rebrastimi manšetami in spodnjim robom, kovinsko zadrgo in ojačevalnim trakom na zatilju v dveh barvah. Narejen iz 56% poliestra, 37% bombaža in 7% rejona z zadnjim delom iz francoskega frotirja. 240 g/m².
XS - 2XL

Unisex pulover Elevate Kruger

Unisex pulover Elevate Kruger - White / 2XL
Unisex pulover Elevate Kruger. Možnost dekoracije v notranjosti, odstranljiva etiketa za optimalno udobje, okrogel izrez, ovratnik, rebraste manšete in spodnji rob, detajli z dvojnimi šivi, zanka za obešanje v kontrastni barvi. Material: 52% bombaž, 48% poliester. 240 g/m².
2XS - 3XL

Moški pulover z zadrgo in kapuco Open

Moški pulover z zadrgo in kapuco Open - White / 3XL
Na razprodaji
Moški pulover z zadrgo in kapuco Open. Z elastičnimi rebrastimi manšetami in rebrastim spodnjim robom, kapuco s trakci za zategovanje, žepom, zadrgo z enostavnim oprijemom, ojačevalnim trakom na zatilju v dveh barvah, graviranimi kovinskimi obročki, etiketo na stranskem šivu. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Francoski frotir iz 50 % bombaža in 50 % poliestra. 285 g/m².
S - 3XL

Pleten moški pulover s kapuco Reflex

Pleten moški pulover s kapuco Reflex
Pleten moški pulover s kapuco Reflex. Pleten moški pulover s štirimi gumbi v ujemajoči barvi, detajli s ploščatimi šivi, odprtinami za palce, podlogo iz jerseya v kapuci, ojačevalnim trakom na zatilju v dveh barvah. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Francoski frotir, iz 52 % bombaža in 48 % poliestra. 210 g/m².
XL

Moška polo majica z dolgimi rokavi Referee

Moška polo majica z dolgimi rokavi Referee - White / 2XL
Na razprodaji
Moška polo majica z dolgimi rokavi Referee. Polo majica z dvema gumboma, ovratnikom, elastičnimi rebrastimi manšetami in rebrastim spodnjim robom, ojačevalnim trakom na zatilju v dveh barvah, etiketo na stranskem šivu. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Francoski frotir iz 50 % bombaža in 50 % poliestra. 285 g/m².
S - 3XL

Pletena moška jakna Elevate Tremblant

Pletena moška jakna Elevate Tremblant - Heather Smoke / 2XL
Pletena moška jakna Elevate Tremblant. Zapiranje z zadrgo v kontrastni barvi, sprednji žepi z zadrgo v kontrastni barvi, prsni žep, odprtine za palec, podaljšan zadnji rob, detajli s ploščatimi šivi v kontrastni barvi, odprtina za slušalke. Material: 100% poliester. 305 g/m2.
XS - 2XL

Moški pulover s kapuco Alley

Moški pulover s kapuco Alley - White / S
Na razprodaji
Moški pulover s kapuco Alley. Z elastičnimi rebrastimi manšetami in rebrastim spodnjim robom, kapuco s trakci za zategovanje, žepom, ojačevalnim trakom na zatilju v dveh barvah, graviranimi kovinskimi obročki, etiketo na stranskem šivu. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Francoski frotir iz 50 % bombaža in 50 % poliestra. 285 g/m².
S - 3XL

Pulover Elevate Surrey

Pulover Elevate Surrey - Solid Black / S
Pulover Elevate Surrey. Okrogel ovratnik z rebrastim V-detajlom, mehka, topla in udobna notranjost, rebraste manšete in spodnji rob. Ojačevalni trak od ramena do ramena. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: 80% bombaž, 20% poliester. 300 g/m².
2XS - 3XL

Jakna Varsity

Jakna Varsity - Solid Black / Grey / L
Na razprodaji
Jakna Varsity. Z detajli na ovratniku in rokavih v kontrastni barvi, žepi, našitki z blagovno znamko na rokavih, graviranimi gumbi z blagovno znamko, ovratnikom, elastičnimi rebrastimi manšetami in rebrastim spodnjim robom. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: francoski frotir, 100% bombaž. 420 g/m².
XS - 2XL

Unisex pulover z zadrgo Elevate Cypress

Unisex pulover z zadrgo Elevate Cypress - White / 2XS
Unisex pulover z zadrgo Elevate Cypress. Možnost dodelave na notranji strani, odstranljiva etiketa v notranjosti za optimalno udobje, kapuca z vrvicami za zategovanje, notranji žep za naprave, sprednji žep, rebrast spodnji rob in manšete, detajli z dvojnimi šivi, zanka za obešanje v kontrastni barvi. Material: 52% bombaž, 48% poliester. 240 g/m².
2XS - 3XL

Moški pulover z okroglim izrezom Toss

Moški pulover z okroglim izrezom Toss - White / S
Na razprodaji
Moški pulover z okroglim izrezom Toss. Z okroglim izrezom, ozkim ovratnikom, elastičnimi rebrastimi manšetami in rebrastim spodnjim robom, ojačevalnim trakom na zatilju v dveh barvah, etiketo na stranskem šivu. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Francoski frotir iz 50 % bombaža in 50 % poliestra. 285 g/m².
S - 3XL

Moški pulover z zadrgo in kapuco Elevate Arora

Moški pulover z zadrgo in kapuco Elevate Arora - White / 2XL
Bestseller
Moški pulover z zadrgo in kapuco Elevate Arora. Rebrasti detajli na stranskih robovih, rebraste manšete in spodnji rob, vrvica za zategovanje na kapuco, velik sprednji žep, podloga iz jerseya, kovinski obročki. Material: 80% bombaž, 20% poliester. 300 g/m².
XS - 3XL
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje