Ženske jopice

Pletena ženska jakna Elevate Perren

Perren ladies knit jacket - Heather grey / XL
Pletena ženska jakna Elevate Perren. Zapiranje z zadrgo v kontrastni barvi, detajli v kontrastni barvi na ramenih in ovratniku, sprednji žep, notranji žep za naprave, ožji pas za popolno prileganje, zanka za obešanje v kontrastni barvi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: jersey iz 91% poliestra in 9% elastana. 230 g/m².
XS - XL

Ženski pulover z zadrgo in kapuco Elevate Arora

Arora hooded full zip ladies sweater - White / XS
Ženski pulover z zadrgo in kapuco Elevate Arora. Rebrasti detajli na stranskih robovih, rebraste manšete in spodnji rob, vrvica za zategovanje na kapuco, velik sprednji žep, podloga iz jerseya, kovinski obročki. Material: 80% bombaž, 20% poliester. 300 g/m².
XS - 2XL

Ženski pulover z zadrgo in kapuco Groundie

Groundie full zip ladies hoodie - Grey melange / S
Na razprodaji
Ženski pulover z zadrgo in kapuco Groundie. Z barvno podlogo iz jerseya v notranjosti, notranjim žepom za shranjevanje naprav, odprtinami za palce, trakci za zategovanje, zunanjim žepom, detajli s ploščatimi šivi v kontrastni barvi, rebrastimi manšetami in spodnjim robom, kovinsko zadrgo in ojačevalnim trakom na zatilju v dveh barvah. Narejen iz 56% poliestra, 37% bombaža in 7% rejona z zadnjim delom iz francoskega frotirja. 240 g/m².
XS - XL

Ženski pulover z zadrgo in kapuco Open

Open full zip hooded ladies sweater - White / M
Ženski pulover z zadrgo in kapuco Open. Z elastičnimi rebrastimi manšetami in rebrastim spodnjim robom, kapuco s trakci za zategovanje, žepom, ožjim pasom za popolno prileganje, zadrgo z enostavnim oprijemom, ojačevalnim trakom na zatilju v dveh barvah, graviranimi kovinskimi obročki, etiketo na stranskem šivu. Francoski frotir iz 50 % bombaža in 50 % poliestra. 285 g/m².
S - 2XL

Pleten ženski pulover s kapuco Reflex

Reflex ladies knit hoodie - Charcoal / S
Pleten ženski pulover s kapuco Reflex. Univerzalna številka, štirje gumbi z znamko Slazenger, ožji pas za popolno prileganje, detajli s šivi in ojačevalnim trakom na zatilju v dveh barvah. Francoski frotir, iz 52 % bombaža in 48 % poliestra. 210 g/m².
XS - XL

Pletena ženska jakna Elevate Tremblant

Tremblant ladies knit jacket - Heather smoke / XL
Pletena ženska jakna Elevate Tremblant. Zapiranje z zadrgo v kontrastni barvi, sprednji žepi z zadrgo v kontrastni barvi, prsni žep, odprtine za palec, podaljšan zadnji rob, detajli s ploščatimi šivi v kontrastni barvi, odprtina za slušalke. Material: 100% poliester. 305 g/m2.
XS - XL

Ženski pulover s kapuco Alley

Alley hooded ladies sweater - White / S
Na razprodaji
Ženski pulover s kapuco Alley. Z elastičnimi rebrastimi manšetami in rebrastim spodnjim robom, kapuco s trakci za zategovanje, žepom, ožjim pasom za popolno prileganje, ojačevalnim trakom na zatilju v dveh barvah, graviranimi kovinskimi obročki, etiketo na stranskem šivu. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Francoski frotir iz 50 % bombaža in 50 % poliestra. 285 g/m².
S - 2XL
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje