Ženske jopice

Ženski pulover z zadrgo in kapuco Elevate Arora

Ženski pulover z zadrgo in kapuco Elevate Arora - White / 2XL
Ženski pulover z zadrgo in kapuco Elevate Arora. Rebrasti detajli na stranskih robovih, rebraste manšete in spodnji rob, vrvica za zategovanje na kapuco, velik sprednji žep, podloga iz jerseya, kovinski obročki. Material: 80% bombaž, 20% poliester. 300 g/m².
XS - 2XL

Ženski pulover z zadrgo in kapuco Groundie

Ženski pulover z zadrgo in kapuco Groundie - Grey Melange / XL
Na razprodaji
Ženski pulover z zadrgo in kapuco Groundie. Z barvno podlogo iz jerseya v notranjosti, notranjim žepom za shranjevanje naprav, odprtinami za palce, trakci za zategovanje, zunanjim žepom, detajli s ploščatimi šivi v kontrastni barvi, rebrastimi manšetami in spodnjim robom, kovinsko zadrgo in ojačevalnim trakom na zatilju v dveh barvah. Narejen iz 56% poliestra, 37% bombaža in 7% rejona z zadnjim delom iz francoskega frotirja. 240 g/m².
XS - XL

Ženski pulover z zadrgo in kapuco Open

Ženski pulover z zadrgo in kapuco Open - White / XL
Na razprodaji
Ženski pulover z zadrgo in kapuco Open. Z elastičnimi rebrastimi manšetami in rebrastim spodnjim robom, kapuco s trakci za zategovanje, žepom, ožjim pasom za popolno prileganje, zadrgo z enostavnim oprijemom, ojačevalnim trakom na zatilju v dveh barvah, graviranimi kovinskimi obročki, etiketo na stranskem šivu. Francoski frotir iz 50 % bombaža in 50 % poliestra. 285 g/m².
M - 2XL

Pletena ženska jakna Elevate Tremblant

Pletena ženska jakna Elevate Tremblant - Heather Smoke / L
Pletena ženska jakna Elevate Tremblant. Zapiranje z zadrgo v kontrastni barvi, sprednji žepi z zadrgo v kontrastni barvi, prsni žep, odprtine za palec, podaljšan zadnji rob, detajli s ploščatimi šivi v kontrastni barvi, odprtina za slušalke. Material: 100% poliester. 305 g/m2.
XS - XL

Ženski pulover s kapuco Alley

Ženski pulover s kapuco Alley - White / 2XL
Na razprodaji
Ženski pulover s kapuco Alley. Z elastičnimi rebrastimi manšetami in rebrastim spodnjim robom, kapuco s trakci za zategovanje, žepom, ožjim pasom za popolno prileganje, ojačevalnim trakom na zatilju v dveh barvah, graviranimi kovinskimi obročki, etiketo na stranskem šivu. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Francoski frotir iz 50 % bombaža in 50 % poliestra. 285 g/m².
S - 2XL

Ženski recikliran GOTS pulover z zadrgo in kapuco Ruby

Ženski recikliran GOTS pulover z zadrgo in kapuco Ruby - White / 2XL
Okolju prijazna izbira. Zapiranje z zadrgo s certifikatom GRS. Kapuca z vrvico s certifikatom GOTS. Ožji pas za popolno prileganje. Sprednji žep. Brušen na notranji strani. S pletenim rebrastim robom rokava, pletenim rebrastim spodnjim robom in dvobarvnim ojačevalnim trakom na zatilju z znamko. Oznake na oblačilu so natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete.Globalni standard recikliranja (GRS) je prostovoljni standard za sledenje in preverjanje vsebnosti recikliranih materialov v končnem izdelku. Standard velja za celotno dobavno verigo in obravnava sledljivost, okoljska načela, socialne zahteve, vsebnost kemikalij in označevanje izdelkov.
XS - 2XL

Ženski recikliran GOTS pulover z okroglim izrezom Jasper

Ženski recikliran GOTS pulover z okroglim izrezom Jasper - White / 2XL
Okolju prijazna izbira. Z okroglim izrezom. S pletenim rebrastim V-detajlom na sredini. Z ožjim pasom za popolno prileganje. Brušen na notranji strani. S pletenim rebrastim ovratnikom, pletenim rebrastim robom rokava, pletenim rebrastim spodnjim robom in dvobarvnim ojačevalnim trakom na zatilju z znamko. Oznake na oblačilu so natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete.
XS - 2XL

Ženski pulover z zadrgo in kapuco Elevate Theron.

Ženski pulover z zadrgo in kapuco Elevate Theron. - White / 4XL
Ženski pulover z zadrgo in kapuco Elevate Theron. Rebrasti detajli na stranskih robovih, rebraste manšete in spodnji rob, vrvica za zategovanje na kapuci, velik sprednji žep. Teliran v pasu za udobno prileganje. Material: 50% bombaž in 50% poliester, 240 g/m2.
XS - 4XL

Ženska jopa s kapuco THC AMSTERDAM WOMEN

Ženska jopa s kapuco THC AMSTERDAM WOMEN - Navy Blue / XL
Ženska jopa iz 50 % bombaža in 50 % poliestra (320 g/m²) z mehko notranjo stranjo. Kapuca je podložena in se zavezuje z barvno vrvico. Na sprednji strani sta dva žepa s plastično zaponko. Jopa ima robove na rokavih in trak na spodnjem delu. Velikosti: S, M, L, XL, XXL Predstavljene dodatne informacije so okvirne in se lahko razlikujejo
S - 2XL
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje