Moški puloverji

Ženski pulover z zadrgo in kapuco Elevate Arora

Arora women's full zip hoodie - White / XS
Ženski pulover z zadrgo in kapuco Elevate Arora. Rebrasti detajli na stranskih robovih, rebraste manšete in spodnji rob, vrvica za zategovanje na kapuco, velik sprednji žep, podloga iz jerseya, kovinski obročki. Material: 80% bombaž, 20% poliester. 300 g/m².
XS - 2XL

Ženski pulover z zadrgo in kapuco Groundie

Groundie full zip ladies hoodie - Grey Melange / M
Na razprodaji
Ženski pulover z zadrgo in kapuco Groundie. Z barvno podlogo iz jerseya v notranjosti, notranjim žepom za shranjevanje naprav, odprtinami za palce, trakci za zategovanje, zunanjim žepom, detajli s ploščatimi šivi v kontrastni barvi, rebrastimi manšetami in spodnjim robom, kovinsko zadrgo in ojačevalnim trakom na zatilju v dveh barvah. Narejen iz 56% poliestra, 37% bombaža in 7% rejona z zadnjim delom iz francoskega frotirja. 240 g/m².
XS - XL

Ženski pulover z V-izrezom Elevate Spruce

Spruce women's v-neck pullover - Grey Melange / L
Na razprodaji
Ženski pulover z V-izrezom Elevate Spruce. Ovratnik z V-izrezom, našitki na komolcih v kontrastni barvi, ožji pas za popolno prileganje, rebraste manšete in spodnji rob. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: 60% bombaž, 40% poliester. Mera 12.
XS - 2XL

Ženski pulover z zadrgo in kapuco Open

Open full zip hooded ladies sweater - White / XL
Na razprodaji
Ženski pulover z zadrgo in kapuco Open. Z elastičnimi rebrastimi manšetami in rebrastim spodnjim robom, kapuco s trakci za zategovanje, žepom, ožjim pasom za popolno prileganje, zadrgo z enostavnim oprijemom, ojačevalnim trakom na zatilju v dveh barvah, graviranimi kovinskimi obročki, etiketo na stranskem šivu. Francoski frotir iz 50 % bombaža in 50 % poliestra. 285 g/m².
M - 2XL

Ženski pulover s kapuco Alley

Alley hooded ladies sweater - White / XL
Na razprodaji
Ženski pulover s kapuco Alley. Z elastičnimi rebrastimi manšetami in rebrastim spodnjim robom, kapuco s trakci za zategovanje, žepom, ožjim pasom za popolno prileganje, ojačevalnim trakom na zatilju v dveh barvah, graviranimi kovinskimi obročki, etiketo na stranskem šivu. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Francoski frotir iz 50 % bombaža in 50 % poliestra. 285 g/m².
S - 2XL

Ženski recikliran GOTS pulover z zadrgo in kapuco Ruby

Ruby women’s GOTS organic GRS recycled full zip hoodie - White / XXL
Okolju prijazna izbira. Zapiranje z zadrgo s certifikatom GRS. Kapuca z vrvico s certifikatom GOTS. Ožji pas za popolno prileganje. Sprednji žep. Brušen na notranji strani. S pletenim rebrastim robom rokava, pletenim rebrastim spodnjim robom in dvobarvnim ojačevalnim trakom na zatilju z znamko. Oznake na oblačilu so natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete.Globalni standard recikliranja (GRS) je prostovoljni standard za sledenje in preverjanje vsebnosti recikliranih materialov v končnem izdelku. Standard velja za celotno dobavno verigo in obravnava sledljivost, okoljska načela, socialne zahteve, vsebnost kemikalij in označevanje izdelkov.
XS - 2XL

Ženski recikliran GOTS pulover z okroglim izrezom Jasper

Jasper women’s GOTS organic GRS recycled crewneck sweater - White / XXL
Okolju prijazna izbira. Z okroglim izrezom. S pletenim rebrastim V-detajlom na sredini. Z ožjim pasom za popolno prileganje. Brušen na notranji strani. S pletenim rebrastim ovratnikom, pletenim rebrastim robom rokava, pletenim rebrastim spodnjim robom in dvobarvnim ojačevalnim trakom na zatilju z znamko. Oznake na oblačilu so natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete.
XS - 2XL

Ženski pulover Elevate Zenon

Zenon women’s crewneck sweater - White / 3XL
Ženski pulover Elevate Zenon. Odstranljiva etiketa. Raven pleten rebrast ovratnik, manšete in spodnji rob. Brušena tkanina na notranji strani. Teliran v pasu za udobno prileganje. Pletenina iz 50% bombaža in 50% poliestra, 240 g/m2.
XS - 4XL

Ženski pulover z V-izrezom THC MILAN WOMEN

THC MILAN WOMEN. Women's V-neck jumper - Navy Blue / S
Ženski pulover z izrezom v obliki črke V iz 70 % bombaža in 30 % poliamida (220 g/m²). Z rebrastim ovratnikom, robom rokava in spodnjim robom. Z dolgimi rokavi. Velikosti: S, M, L, XL, XXL Predstavljene dodatne informacije so okvirne in se lahko razlikujejo
S - 2XL
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje