Maske za oči in čepke za ušesa

Spalna maska Aurora

Aurora sleeping mask - Grey
Spalna maska Aurora. Spalna maska s črnimi elastičnimi trakovi. Odličen način za promocijo vaše blagovne znamke s spalno masko, ki je bodo veseli vsi, ki težko zaspijo, veliko potujejo, delajo v izmenah ali preprosto skrbijo za kakovosten spanec. Material: poliester.

Čepki za ušesa za večkratno uporabo Bazz

Bazz reusable noise reduction ear plugs in case - Transparent Clear
Čepki za ušesa za večkratno uporabo Bazz. Komplet 2 silikonskih čepkov za večkratno uporabo ter ovratna vrvica v plastični škatli. Čepki zmanjšajo zvok do 29 dB. Dolžina vrvice: 65 cm. Skladno s standardom EN 352. Material: PP plastika, silikon.

Jersey potovalni set Miami

Jersey potovalni set Miami
Jersey potovalni set Miami. Potovalni set vsebuje napihljiv vratni vzglavnik s svetlo modro zadrgo, masko za oči s svetlo modro elastiko, svetlo modra mehka ušesna čepka in mehko vrečko s svetlo modro zatezno vrvico. Material: jersey.

Komplet potovalnih pripomočkov Toronto

Komplet potovalnih pripomočkov Toronto
Komplet potovalnih pripomočkov Toronto. Vključuje masko za oči, čepke za ušesa, potovalni vzglavnik, nogavice, pakirano v prosojni vreči za shranjevanje. Dodelava samo na vrečki, ne na ostalih komponentah. Material: PVC plastika.

Komplet potovalnih pripomočkov

Komplet potovalnih pripomočkov
Komplet potovalnih pripomočkov iz jerseya z žepom za telefon ali slušalke. Vključuje napihljiv vzglavnik za vrat, masko za oči, mehke čepke za ušesa in mehko vrečko za shranjevanje.

Potovalni komplet Plonet

Travel Set Plonet - Black
Potovalni komplet z napihljivo potovalno blazino, masko za oči in čepki za ušesa. Pakirano v barvno ujemajoči žametni škatli.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje