Potovalni adapterji

Polnilna baterija s potovalnim adapterjem

Polnilna baterija s potovalnim adapterjem
Polnilna baterija z edinstvenim dizajnom omogoča polnjenje, kamorkoli greste. Preprosto priključite v vtičnico in izberite pravi adapter glede na vašo lokacijo. Adapter je edinstven, saj ga lahko uporabljate doma kot polnilec za polnjenje mobilnih naprav, lahko pa ga vzamete s seboj na pot in ga uporabljate kot polnilno baterijo. Potovalni adapter ima 3 USB reže in eno USB C režo s skupno močjo 4,2A. Polnilna baterija s kapaciteto 6700 mAh, kar je dovolj, da telefon med potjo napolnite kar trikrat. Ko je priključena na vir napajanja, se samodejno polni. Izhod prek brezžičnega polnjenja 5V/1A 5W. Potovalni adapter je opremljen s štirimi vtiči: EU, VB, ZDA in avstralski vtič, pakirano v vrečki iz mikrovlaken. Vhod:  AC 100-240V 50/60 Hz, izhod: 5V/4.2A.

Potovalna vtičnica s 4 USB priključki

Potovalna vtičnica s 4 USB priključki
Prenosna vtičnica s 4 USB priključki za polnjenje vseh vaših naprav, ko ste na poti. Močan 3.1A izhod zagotavlja dovolj moči za polnjenje vseh naprav hkrati. AC maks. 240V/350mA, USB maks. 5.25V/3.1mA DC. Vključuje 4 različne priključke. Pakirano v vrečki za shranjevanje.

Potovalni USB adapter Travel Blue

Potovalni USB adapter Travel Blue
Na razprodaji
Povežite se v več kot 150 državah po svetu — popoln seznam držav, vključenih v priročnik. Samo za dvofazne vtičnice. 2.1 A dvojni USB priključek. Moč AC: 6A maks. (660W max. pri 110V, največ 1380W pri 220V). Vgrajena in zamenljiva varovalka kapacitete 6.3A. Preprečuje EURO 7/7 vstavljanje in je varen za otroke. Z ZDA, AUS, EU in UK vtiči.

Tuje vtičnice na evropsko. Potovalni adapter Skross

Tuje vtičnice na evropsko. Potovalni adapter Skross
Adapter je idealen za potovanje v države, ki uporabljajo standard vtičnice Schuko. Uporabite ga lahko za povezavo vseh svojih 2-polnih in 3-polnih naprav.  3-polni, ozemljeni.  Izpolnjuje vse mednarodne varnostne standarde. Varno tudi za otroke.

PRO Light USB. Potovalni adapter Skross

PRO Light USB. Potovalni adapter Skross
Ta inovativni 3-polni potovalni adapter se lahko uporablja v več kot 100 državah in deluje kot potovalni adapter in polnilnik USB za potnike iz Evrope (standard Schuko & Euro). 3-polni, ozemljeni. Izpolnjuje vse mednarodne varnostne standarde. Varno tudi za otroke.

MUV USB. Skross z dvojnim vtičem

MUV USB. Skross z dvojnim vtičem
Kompakten, vsestranski potovalni adapter MUV USB SKROSS® izpolnjuje vse vaše zahteve. Medtem ko adapter zagotavlja pravilno povezavo za vaš električni brivnik, lahko modul z dvojnim polnilnikom USB dopolni baterijo na vašem pametnem telefonu ali tabličnem računalniku. Z dvojnim vtičem, neozemljen. Izpolnjuje vse mednarodne varnostne standarde. Varno tudi za otroke.

PRO World & USB. Potovalni adapter Skross

PRO World & USB. Potovalni adapter Skross
Kompakten 3-polni potovalni adapter za popotnike iz Evrope (standard Schuko). Primeren za povezovanje celo močnih naprav, kot so prenosni računalniki in sušilniki za lase, kjerkoli na svetu. 3-polni, ozemljeni. Izpolnjuje vse mednarodne varnostne standarde. Varno tudi za otroke.

Potovalni adapter USB Skross

Potovalni adapter USB Skross
Potovalni adapter Svet - Združeno kraljestvo je idealen na potovanjih v državah, ki uporabljajo britansko vrsto vtičnice. Priključite svoje naprave in istočasno polnite svoje naprave prek USB signala.

MUV mirco. Skross z dvojnim vtičem

MUV mirco. Skross z dvojnim vtičem
Univerzalni potovalni adapter SKROSS®. Primeren za Evropo, ZDA, Japonsko, Avstralijo ali Kitajsko.   Z dvojnim vtičem, neozemljen. Izpolnjuje vse mednarodne varnostne standarde. Varno tudi za otroke.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje