Oznake za prtljago

Pas za kovčke Saul

Saul suitcase strap - White
Pas za kovčke Saul. Vzdržljiv pas za kovčke z zaponko. Pas se lahko nastavi na poljubno dolžino med 90 cm in 180 cm. Material: PP plastika.

Oznaka za prtljago Discovery

Discovery luggage tag - Silver
Oznaka za prtljago Discovery. Preprečite, da bi s kom zamešali vašo prtljago z oznako za prtljago z vašimi osebnimi podatki. Material: aluminij.

Oznaka za prtljago Tripz

Tripz luggage tag - Lime
Na razprodaji
Oznaka za prtljago Tripz. Identifikacijski označevalec prtljage z barvno zatezno elastiko in barvnim elastičnim trakom. Vsebuje identifikacijsko kartico, kjer se zapiše ime, naslov, telefon in e-poštni naslov. Material: papir, karton v videzu usnja.

Ključavnica in oznaka za prtljago Phoenix

Ključavnica in oznaka za prtljago Phoenix
Ključavnica in oznaka za prtljago Phoenix. Vaše osebne stvari bodo ostale varne s ključavnico in oznako Phoenix. 3-mestna ključavnica, skladna s TSA, in integrirana tablica za izpis kontaktnih podatkov. Material: ABS plastika.

Ključavnica za prtljago Kingsford

Ključavnica za prtljago Kingsford
Ključavnica za prtljago Kingsford. Zaščitite svojo prtljago med potovanjem s 3-mestno ključavnico, ki je skladna z zahtevami TSA. Če mora letališko osebje v ZDA preveriti vašo prtljago v vaši odsotnosti, jo lahko odprejo z lastnim glavnim ključem, ne da bi poškodovali ključavnico. Material: kovina.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje