Obešalniki za torbe in nahrbtnike

Zložljiv obešalnik za torbo Atlantis

Atlantis foldable bag hanger hook - White
Zložljiv obešalnik za torbo Atlantis. Zložljiv obešalnik ohranja vašo torbo čisto in varno. Obešalnik pritrdite na rob površine, zdrži do 4,5 kg. Pakirano v črni darilni škatli. Material: cinkove zlitine.

Odsevna nalepka okrogla, srednja

Reflective sticker round medium - White
Odsevna nalepka okrogla, srednja. Odsevne nalepke so zelo enostavne za uporabo. Odstranite pokrivni papir in nalepite nalepko na oblačila, torbe, kolesa in druge predmete. Možen je tudi dogovor za oblike po meri. Na voljo je več kot 500 modelov. Shranjujte na čistem in pod suhimi pogoji. Ne shranjujte na mestih, ki so izpostavljena neposredni sončni svetlobi. Tiskanje pod filmom vam daje odsevno površino s faktorjem učinkovitosti 100%. Material: PVC in vinil.

Odsevni obesek okrogel, velik

Reflective hanger round large - White
Odsevni obesek okrogel, velik. Preprosto pritrdite ta odsevni obesek na oblačila, torbe, kolesa in druge predmete. Na tem predmetu je tisk pod filmom, kar vam zagotavlja odsevno površino s faktorjem učinkovitosti 100%. Shranjujte na čistem in pod suhimi pogoji. Ne shranjujte na mestih, ki so izpostavljena neposredni sončni svetlobi. Prosimo, da se za celotno paleto oblik in velikosti, ki so na voljo, obrnete na nas. Na voljo je več kot 1000 modelov. Možen je tudi dogovor za oblike po meri. Izjava o skladnosti je na voljo na zahtevo. Material: PVC.

Odsevni magnet, okrogel

Reflective magnet round - White
Odsevni magnet, okrogel. Odsevni magnet je osebni varnostni pripomoček. V idealnem primeru je treba magnet pritrditi na rob vaših oblačil ali kjerkoli drugje, kjer je potrebna vidljivost, pa tudi čim nižje na mesto, na katero bodo avtomobilski žarometi posvetili najprej. Shranjujte na čistem in pod suhimi pogoji. Ne shranjujte na mestih, ki so izpostavljena neposredni sončni svetlobi. Možen je tudi dogovor za oblike po meri. Na voljo je več kot 100 modelov. Tiskanje pod filmom vam daje odsevno površino s faktorjem učinkovitosti 100%. Izjava o skladnosti je na voljo na zahtevo. Material: PVC.

Odsevna nalepka v obliki duhca, srednja

Reflective sticker ghost medium - White
Odsevna nalepka v obliki duhca, srednja. Odsevne nalepke so zelo enostavne za uporabo. Odstranite pokrivni papir in nalepite nalepko na oblačila, torbe, kolesa in druge predmete. Možen je tudi dogovor za oblike po meri. Na voljo je več kot 500 modelov. Shranjujte na čistem in pod suhimi pogoji. Ne shranjujte na mestih, ki so izpostavljena neposredni sončni svetlobi. Tiskanje pod filmom vam daje odsevno površino s faktorjem učinkovitosti 100%. Material: PVC in vinil.

Odsevni obesek v obliki kvadrata

Reflective hanger square - White
Odsevni obesek v obliki kvadrata. Preprosto pritrdite ta odsevni obesek na oblačila, torbe, kolesa in druge predmete. Na tem predmetu je tisk pod filmom, kar vam zagotavlja odsevno površino s faktorjem učinkovitosti 100%. Shranjujte na čistem in pod suhimi pogoji. Ne shranjujte na mestih, ki so izpostavljena neposredni sončni svetlobi. Prosimo, da se za celotno paleto oblik in velikosti, ki so na voljo, obrnete na nas. Na voljo je več kot 1000 modelov. Možen je tudi dogovor za oblike po meri. Izjava o skladnosti je na voljo na zahtevo. Material: PVC.

Odsevni magnetni trak

Reflective magnet strip - White
Odsevni magnetni trak. Odsevni magnet je osebni varnostni pripomoček. V idealnem primeru je treba magnet pritrditi na rob vaših oblačil ali kjerkoli drugje, kjer je potrebna vidljivost, pa tudi čim nižje na mesto, na katero bodo avtomobilski žarometi posvetili najprej. Shranjujte na čistem in pod suhimi pogoji. Ne shranjujte na mestih, ki so izpostavljena neposredni sončni svetlobi. Možen je tudi dogovor za oblike po meri. Na voljo je več kot 100 modelov. Tiskanje pod filmom vam daje odsevno površino s faktorjem učinkovitosti 100%. Izjava o skladnosti je na voljo na zahtevo. Material: PVC.

Odsevni obesek okrogel, srednji

Reflective hanger round medium - White
Odsevni obesek okrogel, srednji. Preprosto pritrdite ta odsevni obesek na oblačila, torbe, kolesa in druge predmete. Na tem predmetu je tisk pod filmom, kar vam zagotavlja odsevno površino s faktorjem učinkovitosti 100%. Shranjujte na čistem in pod suhimi pogoji. Ne shranjujte na mestih, ki so izpostavljena neposredni sončni svetlobi. Prosimo, da se za celotno paleto oblik in velikosti, ki so na voljo, obrnete na nas. Na voljo je več kot 1000 modelov. Možen je tudi dogovor za oblike po meri. Izjava o skladnosti je na voljo na zahtevo. Material: PVC.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje