Potovalni kompleti in seti

Oznaka za prtljago Discovery

Oznaka za prtljago Discovery - Silver
Oznaka za prtljago Discovery. Preprečite, da bi s kom zamešali vašo prtljago z oznako za prtljago z vašimi osebnimi podatki. Material: aluminij.

Komplet za prvo pomoč MyKit Travel Plus

Komplet za prvo pomoč MyKit Travel Plus - White
Komplet za prvo pomoč MyKit Travel Plus. Idealen komplet za prvo pomoč za popotnike. S tem obsežnim kompletom boste pripravljeni za oskrbo in nego poškodb med vašim potovanjem. Vsebina: 12 vodoodpornih obližev, 4 gaze za čiščenje kože, 2 suha tampona, 2 blazinici za opekline, 1 obliž za žulje, 2 osvežilna robčka in 1 krema aloe Vera. Vsi izdelki za prvo pomoč in oskrbo v tem kompletu izpolnjujejo vse veljavne predpise EU. Cena vključuje poln barvni tisk. Material: plastika.

Komplet za prvo pomoč MyKit Travel

Komplet za prvo pomoč MyKit Travel - White
Komplet za prvo pomoč MyKit Travel. Osnovni komplet prve pomoči za popotnike. S tem kompletom ste pripravljeni za oskrbo poškodb med vašim potovanjem. Vsebina: 12 vodoodpornih obližev, 4 gaze za čiščenje kože, 2 suha tampona in 2 blazinici za opekline. Vsi izdelki za prvo pomoč in oskrbo v tem kompletu izpolnjujejo vse veljavne predpise EU. Cena vključuje poln barvni tisk. Material: plastika.

Jersey potovalni set Miami

Jersey potovalni set Miami
Jersey potovalni set Miami. Potovalni set vsebuje napihljiv vratni vzglavnik s svetlo modro zadrgo, masko za oči s svetlo modro elastiko, svetlo modra mehka ušesna čepka in mehko vrečko s svetlo modro zatezno vrvico. Material: jersey.

Ključavnica in oznaka za prtljago Phoenix

Ključavnica in oznaka za prtljago Phoenix
Ključavnica in oznaka za prtljago Phoenix. Vaše osebne stvari bodo ostale varne s ključavnico in oznako Phoenix. 3-mestna ključavnica, skladna s TSA, in integrirana tablica za izpis kontaktnih podatkov. Material: ABS plastika.

Komplet potovalnih pripomočkov Toronto

Komplet potovalnih pripomočkov Toronto
Komplet potovalnih pripomočkov Toronto. Vključuje masko za oči, čepke za ušesa, potovalni vzglavnik, nogavice, pakirano v prosojni vreči za shranjevanje. Dodelava samo na vrečki, ne na ostalih komponentah. Material: PVC plastika.

Ključavnica za prtljago Kingsford

Ključavnica za prtljago Kingsford
Ključavnica za prtljago Kingsford. Zaščitite svojo prtljago med potovanjem s 3-mestno ključavnico, ki je skladna z zahtevami TSA. Če mora letališko osebje v ZDA preveriti vašo prtljago v vaši odsotnosti, jo lahko odprejo z lastnim glavnim ključem, ne da bi poškodovali ključavnico. Material: kovina.

Komplet potovalnih flašk iz aluminija Frankfurt

Komplet potovalnih flašk iz aluminija Frankfurt
Komplet potovalnih flašk iz aluminija Frankfurt. Vključuje 2 x 80 ml aluminijasto flaško, 1 x 30 ml aluminijast razpršilnik, 2 x 14 g kozarec, 1 x štiriplastni kozarec, lij, lopatico in pipeto. Pakirano v plastični vrečki, poleg je tudi vrečka za shranjevanje. Na komponentah dodelava ni mogoča. Material: PVC plastika, aluminij.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje