Potovalni kompleti in seti

Potovalni komplet za mobilni telefon Journey

Journey mobile phone travel set - White
Potovalni komplet za mobilni telefon Journey. Vključuje vse, kar potrebujete na potovanjih. Vsebuje slušalke, polnilni kabel micro USB, pisalo za zaslon na dotik, krpico za čiščenje iz mikrovlaken, adapter USB C in plastično škatlo za shranjevanje. Material: ABS plastika.

Oznaka za prtljago Discovery

Discovery luggage tag - Silver
Oznaka za prtljago Discovery. Preprečite, da bi s kom zamešali vašo prtljago z oznako za prtljago z vašimi osebnimi podatki. Material: aluminij.

Silikonska oznaka za prtljago

Silicone luggage tag - White
Silikonska oznaka za prtljago. Identifikacijska oznaka iz silikona. Vsebuje kartico za osebne podatke (ime, naslov, telefonska številka, država in e-naslov). Material: silikon.

Komplet za prvo pomoč MyKit Travel Plus

MyKit Travel Plus First Aid Kit - White
Komplet za prvo pomoč MyKit Travel Plus. Idealen komplet za prvo pomoč za popotnike. S tem obsežnim kompletom boste pripravljeni za oskrbo in nego poškodb med vašim potovanjem. Vsebina: 12 vodoodpornih obližev, 4 gaze za čiščenje kože, 2 suha tampona, 2 blazinici za opekline, 1 obliž za žulje, 2 osvežilna robčka in 1 krema aloe Vera. Vsi izdelki za prvo pomoč in oskrbo v tem kompletu izpolnjujejo vse veljavne predpise EU. Cena vključuje poln barvni tisk. Material: plastika.

Komplet za prvo pomoč MyKit Travel

MyKit Travel First Aid Kit - White
Komplet za prvo pomoč MyKit Travel. Osnovni komplet prve pomoči za popotnike. S tem kompletom ste pripravljeni za oskrbo poškodb med vašim potovanjem. Vsebina: 12 vodoodpornih obližev, 4 gaze za čiščenje kože, 2 suha tampona in 2 blazinici za opekline. Vsi izdelki za prvo pomoč in oskrbo v tem kompletu izpolnjujejo vse veljavne predpise EU. Cena vključuje poln barvni tisk. Material: plastika.

Jersey potovalni set Miami

Jersey potovalni set Miami
Jersey potovalni set Miami. Potovalni set vsebuje napihljiv vratni vzglavnik s svetlo modro zadrgo, masko za oči s svetlo modro elastiko, svetlo modra mehka ušesna čepka in mehko vrečko s svetlo modro zatezno vrvico. Material: jersey.

Ključavnica in oznaka za prtljago Phoenix

Ključavnica in oznaka za prtljago Phoenix
Ključavnica in oznaka za prtljago Phoenix. Vaše osebne stvari bodo ostale varne s ključavnico in oznako Phoenix. 3-mestna ključavnica, skladna s TSA, in integrirana tablica za izpis kontaktnih podatkov. Material: ABS plastika.

Komplet potovalnih pripomočkov Toronto

Komplet potovalnih pripomočkov Toronto
Komplet potovalnih pripomočkov Toronto. Vključuje masko za oči, čepke za ušesa, potovalni vzglavnik, nogavice, pakirano v prosojni vreči za shranjevanje. Dodelava samo na vrečki, ne na ostalih komponentah. Material: PVC plastika.

Ključavnica za prtljago Kingsford

Ključavnica za prtljago Kingsford
Ključavnica za prtljago Kingsford. Zaščitite svojo prtljago med potovanjem s 3-mestno ključavnico, ki je skladna z zahtevami TSA. Če mora letališko osebje v ZDA preveriti vašo prtljago v vaši odsotnosti, jo lahko odprejo z lastnim glavnim ključem, ne da bi poškodovali ključavnico. Material: kovina.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje