Potovalni kompleti in seti

Potovalni komplet za mobilni telefon Journey

Journey mobile phone travel set - White
Potovalni komplet za mobilni telefon Journey. Vključuje vse, kar potrebujete na potovanjih. Vsebuje slušalke, polnilni kabel micro USB, pisalo za zaslon na dotik, krpico za čiščenje iz mikrovlaken, adapter USB C in plastično škatlo za shranjevanje. Material: ABS plastika.

Komplet za prvo pomoč MyKit Travel Plus

MyKit Travel Plus First Aid Kit - White
Komplet za prvo pomoč MyKit Travel Plus. Idealen komplet za prvo pomoč za popotnike. S tem obsežnim kompletom boste pripravljeni za oskrbo in nego poškodb med vašim potovanjem. Vsebina: 12 vodoodpornih obližev, 4 gaze za čiščenje kože, 2 suha tampona, 2 blazinici za opekline, 1 obliž za žulje, 2 osvežilna robčka in 1 krema aloe Vera. Vsi izdelki za prvo pomoč in oskrbo v tem kompletu izpolnjujejo vse veljavne predpise EU. Cena vključuje poln barvni tisk. Material: plastika.

Komplet za prvo pomoč MyKit Travel

MyKit Travel First Aid Kit - White
Komplet za prvo pomoč MyKit Travel. Osnovni komplet prve pomoči za popotnike. S tem kompletom ste pripravljeni za oskrbo poškodb med vašim potovanjem. Vsebina: 12 vodoodpornih obližev, 4 gaze za čiščenje kože, 2 suha tampona in 2 blazinici za opekline. Vsi izdelki za prvo pomoč in oskrbo v tem kompletu izpolnjujejo vse veljavne predpise EU. Cena vključuje poln barvni tisk. Material: plastika.

Jersey potovalni set Miami

Jersey potovalni set Miami
Jersey potovalni set Miami. Potovalni set vsebuje napihljiv vratni vzglavnik s svetlo modro zadrgo, masko za oči s svetlo modro elastiko, svetlo modra mehka ušesna čepka in mehko vrečko s svetlo modro zatezno vrvico. Material: jersey.

Komplet potovalnih pripomočkov Toronto

Komplet potovalnih pripomočkov Toronto
Komplet potovalnih pripomočkov Toronto. Vključuje masko za oči, čepke za ušesa, potovalni vzglavnik, nogavice, pakirano v prosojni vreči za shranjevanje. Dodelava samo na vrečki, ne na ostalih komponentah. Material: PVC plastika.

Komplet potovalnih flašk iz aluminija Frankfurt

Komplet potovalnih flašk iz aluminija Frankfurt
Komplet potovalnih flašk iz aluminija Frankfurt. Vključuje 2 x 80 ml aluminijasto flaško, 1 x 30 ml aluminijast razpršilnik, 2 x 14 g kozarec, 1 x štiriplastni kozarec, lij, lopatico in pipeto. Pakirano v plastični vrečki, poleg je tudi vrečka za shranjevanje. Na komponentah dodelava ni mogoča. Material: PVC plastika, aluminij.

Polnilna baterija Superpouch

Powerbank travel set Superpouch - White
Prenosni komplet, pakiran v vrečki iz EVA pene in PU plastike. Vsebuje napajalno enoto s kapaciteto 2000 mAh, USB polnilnik za avto, mikro USB kabel in USB adapter z EU dvojnim vtičem. Z izhodno napetostjo DC 5V/1A.

Komplet potovalnih pripomočkov

Komplet potovalnih pripomočkov
Komplet potovalnih pripomočkov iz jerseya z žepom za telefon ali slušalke. Vključuje napihljiv vzglavnik za vrat, masko za oči, mehke čepke za ušesa in mehko vrečko za shranjevanje.

Torbica za računalniške pripomočke Powerset

Computer accessories pouch Powerset - White
Torbica za računalniško opremo iz EVA in PU materialov vsebuje: 1 brezžično miško, 2.0 USB razdelilnik s 4 vhodi, 1 EU vtič ter napajalno enoto s kapaciteto 4000 mAh. Priložen mikro USB polnilni kabel.
Prikazane cene ne vsebujejo 22% DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje