Potovalne odeje

Zložljiva piknik odeja Buffalo

Buffalo picnic plaid - White / Solid black / Grey
Zložljiva piknik odeja Buffalo. Odeja za piknik s karo vzorcem in vodoodporno podlogo z dvema ročajema je idealna za piknike, festivale in ostale aktivnosti na prostem. Velikost 145 x 127 cm. Material: polarni flis 180 g/m². 180 g/m² poliester.

Odeja z mehko podlogo Lauren

Lauren sherpa fleece plaid blanket - Grey
Novost
Odeja z mehko podlogo Lauren. Nebeško mehka odeja klasičnega videza v kombinaciji flisa in mehke podloge. Ovita z darilnim trakom, vključuje Field & Co. kartico. 190 g/m² Microplush flis, 180 g/m² mehka podloga.

Nepremočljiva piknik odeja Riviera

Nepremočljiva piknik odeja Riviera
Nepremočljiva piknik odeja Riviera. Nepremočljiva piknik odeja z enostavnim ročajem za transport. Velikost odeje je 145 x 130 cm. Material: flis iz poliestra.

Zelo velika odeja iz flisa Mollis

Mollis oversized ultra plush plaid blanket - Grey
Zelo velika odeja iz flisa Mollis. Zelo velika odeja iz plišastega flisa je super udobna in mehka. Pakirano z darilnim trakom in kartico Field & Co, velikosti 180 x 152 cm. Material: flis 350 g/m². 350 g/m² poliester.

Karirasta mehka odeja Joan

Joan sherpa plaid blanket - Grey
Karirasta mehka odeja Joan. Odeja s klasičnim videzom. Super mehka in udobna. Združuje flis s mehko podlago. Vključuje darilni trak in Field & Co kartico. 140 g/m² Coral flis, 180 g/m² mehka podloga.

Odeja iz mehkega flisa z mehko podlogo Spingwood

Springwood soft fleece and sherpa plaid blanket - Off white
Odeja iz mehkega flisa z mehko podlogo Spingwood. Luksuzna mehka odeja iz 140 g flisa in 180 g mehko podlogo. Vključena je tudi zadrga za tiskanje dekoracij. Pakirano v darilni vrečki Seasons. Ekskluziven dizajn. 140 g/m² polarni flis, 180 g/m² mehka podloga.

Nepremočljiva piknik odeja Stow-and-go

Stow-and-go water-resistant picnic blanket - Solid black
Na razprodaji
Priporočamo
Nepremočljiva piknik odeja Stow-and-go. Kompaktna nepremočljiva piknik odeja za uporabo na prostem. Odeja 110 x 140 se zloži v velikost 10 x 15 cm, ki jo zlahka spravimo v priloženo vrečko za shranjevanje s karabinom. Idealno za piknike, uživanje na prostem in festivale. Material: 290T poliester.

Odeja z vzorcem ribje kosti Haven

Haven herringbone throw blanket - Grey
Novost
Odeja z vzorcem ribje kosti Haven. Odeja 270g/m² s klasičnim vzorcem ribje kosti sodobnega videza. Pakirano z darilnim trakom in kartico za dekoracijo z možnostjo potiska. Velikost: 127cm X 152cm. Material: 100% akril.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje