Potovalne odeje

Zložljiva piknik odeja Buffalo

Buffalo picnic plaid - White / Solid black / Grey
Zložljiva piknik odeja Buffalo. Odeja za piknik s karo vzorcem in vodoodporno podlogo z dvema ročajema je idealna za piknike, festivale in ostale aktivnosti na prostem. Velikost 145 x 127 cm. Material: polarni flis 180 g/m². 180 g/m² poliester.

Nepremočljiva piknik odeja Riviera

Nepremočljiva piknik odeja Riviera
Nepremočljiva piknik odeja Riviera. Nepremočljiva piknik odeja z enostavnim ročajem za transport. Velikost odeje je 145 x 130 cm. Material: flis iz poliestra.

Nepremočljiva piknik odeja Stow-and-go

Stow-and-go water-resistant picnic blanket - Red
Na razprodaji
Priporočamo
Nepremočljiva piknik odeja Stow-and-go. Kompaktna nepremočljiva piknik odeja za uporabo na prostem. Odeja 110 x 140 se zloži v velikost 10 x 15 cm, ki jo zlahka spravimo v priloženo vrečko za shranjevanje s karabinom. Idealno za piknike, uživanje na prostem in festivale. Material: 290T poliester.

Zložljiva piknik odeja z ročaji Roler

Roler picnic plaid with carrying strap - Red
Na razprodaji
Zložljiva piknik odeja z ročaji Roler. Ena stran zložljive piknik odeje je narejena iz flisa, druga stran je vodoodporna, enostavna za transport zaradi naramnic. Velikost 145 x 122 cm. Material: polarni flis 140 g/m² hrbtna stran 190T. 140 g/m² poliester.

Zložljiva odeja iz flisa Park

Park fleece blanket - Grey
Novost
Zložljiva odeja iz flisa Park. Klasična karirasta odeja iz flisa z ročajem za lažje prenašanje. Vključuje sprednji žep. Velikost odeje 135 x 120 cm. Material: 160 g/m² poliester.

Piknik odeja Perry

Perry picnic mat - Grey
Novost
Piknik odeja Perry. Vodoodporna kompaktna piknik odeja. Odeja 110 x 140 cm se zloži v velikost 11 x 18 cm, vključuje vrečko za shranjevanje. Idealno za piknike, uživanje na prostem in festivale. Material: 190T poliester.

Ekstra mehka odeja iz flisa Bay

Bay extra soft coral fleece plaid blanket - Grey
Novost
Ekstra mehka odeja iz flisa Bay. Ta ekstra mehka plišasta odeja je kot nalašč za crkljanje. Pakirano v darilni vrečki Seasons. Ekskluziven dizajn. Material: polarni flis, 240 g/m².
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje